Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Rares Bogdan (PNL): inainte de a ne preocupa de conditiile din inchisori, ar trebui sa ne preocupam de spitale, scoli, autostrazi / in democratie, hotii stau la puscarie, nu in Parlament, nu in Guvern (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL): inainte de a ne preocupa de conditiile din inchisori, ar trebui sa ne preocupam de spitale, scoli, autostrazi / in democratie, hotii stau la puscarie, nu in Parlament, nu in Guvern (VIDEO)

Inainte de a ne preocupa de puscariasi si de conditiile din inchisori, ar trebui sa ne preocupam de spitale, scoli, autostrazi, a declarat Rares Bogdan, candidat liberal la europarlamentare, in cadrul unui. continuă pe B1

RARES BOGDAN, PNL: Am sustinut necesitatea acestui referendum

Candidatul Partidului National Liberal la alegerile europarlamentare Rares Bogdan a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca este unul dintre cei care au sustinut necesitatea organizarii unui referendum referitor la interzicerea amnistiei si gratierii.

RARES BOGDAN: Liderii UDMR si-au abandonat propriile comunitati

Candidatul PNL pe prima pozitie pentru europarlamentare, Rares Bogdan, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca timp de 24 de ani toate guvernele Romaniei au fost construite in jurul UDMR, iar unii lideri ai acestei formatiuni i-au abandonat pe locuitorii din Covasna si Harghita.

Rares Bogdan se impiedica in declaratia de avere. Vila si teren in Voluntari de 500.000 de euro de la familia controversatei prietene a Elenei Udrea din SUA

Rares Bogdan, cap de lista al PNL pentru alegerile europarlamentare, si-a cumparat in prima parte a anului trecut, alaturi de sotia sa, Antoanela Bogdan, o proprietate in Voluntari zona Pipera), judetul Ilfov,.

Rares Bogdan: Dragnea, vei manca o mama de bataie cu partidul tau; Niciodata nu ne-au condus oameni atat de prosti

PNL a organizat sambata un miting electoral la Craiova, la finalul caruia, mai multi membri ai partidului precum Ludovic Orban, Cristian Busoi, dar si Rares Bogdan, au tinut discursuri anti-PSD. Totodata, acestia au indemnat oamenii sa iasa la votul pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, fiind glotul de argint care va ucide fiara pesedista.

Rares Bogdan: La Ministerul Transporturilor, Razvan Cuc patroneaza un dezastru absolut (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, l-a criticat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, pe ministrul Transporturilor,.

Razboi total in PNL, inainte de alegerile europarlamentare

Este razboi total in PNL. Desi liderii partidului fac apel la mobilizare generala pentru alegerile europarlamentare, pentru a invinge PSD si ALDEin alegerile din 26 mai,potrivit unor surse din inter.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )