Libnet.ro
UNICEF

17:30

Raspunsul lui Ponta pentru Basescu: Pisica blanda zgarie rau. E bine ca ne injura in fiecare seara, creste scorul USL

Adevărul Adevărul,
Raspunsul lui Ponta pentru Basescu: Pisica blanda zgarie rau. E bine ca ne injura in fiecare seara, creste scorul USL

Premierul Victor Ponta i-a transmis, marti seara, lui Traian Basescu, dupa ce acesta a declarat ca prim-ministrul se duce la Cotroceni ca un pisicut, ca pisica blanda zgarie rau si ca injuraturile lui ajuta USL in sondaje. continuă pe Adevărul

Ponta, despre apelativul pisicut: Pisica blanda zgarie rau.

Premierul Victor Ponta i-a replicat, marti, presedintelui Traian Basescu, care a folosit la adresa sa apelativul pisicut, spunand ca pisica blanda zgarie rau si invitandu-i pe jurnalisti sa il intrebe pe seful statului in legatura cu acest lucru, dar si de ce e asa de nervos, potrivit Mediafax. Solicitat sa comenteze afirmatiile presedintelui Traian Basescu, care s-a referit la persoana sa cu apelativele de mitoman si pisicut, Ponta a raspuns, razand: Pisica blanda zgarie rau. Ia .

Victor Ponta, despre apelativul pisicut folosit de Traian Basescu la adresa sa: Pisica blanda zgarie rau

Premierul Victor Ponta a declarat marti, ca stie ca Traian Basescu l-a facut in toate felurile pe B1 TV, aratand ca gestul presedintelui il amuza, pentru ca simte ca a mai ramas foarte putin.

Victor Ponta, despre apelativul pisic folosit de Traian Basescu la adresa sa: Pisica blanda zgarie rau

Premierul Victor Ponta a declarat marti, ca stie ca Traian Basescu l-a facut in toate felurile pe B1 TV, aratand ca gestul presedintelui il amuza, pentru ca simte ca a mai ramas foarte putin.

Cum ii raspunde Ponta lui Basescu cu privire la apelativele pisicut si mitoman

Premierul Victor Ponta i-a replicat presedintelui Traian Basescu, care a folosit la adresa sa apelativul pisicut, spunand ca pisica blanda zgarie rau si invitandu-i pe jurnalisti sa il intrebe pe.

Ponta: Presedintele Basescu va respecta votul romanilor la parlamentare pentru ca nu suntem dictatura sud-americana

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Suceava, ca presedintele Traian Basescu va respecta votul romanilor de la alegerile parlamentare, pentru ca Romania nu e o dictatura sud-americana, iar daca USL va obtine majoritatea absoluta el va fi premier in continuare, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, pentru Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat.

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times, potrivit HotNews. ro. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de .

Ponta: Traian Basescu e concurent cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei PDL

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, prezent la Suceava in calitate de presedinte PSD, ca presedintele Traian Basescu se afla in competitie cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei electorale a PDL, inormeaza Mediafax.

Ponta: Traian Basescu concureaza pentru rolul de cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei PDL

Traian Basescu concureaza cu Traian Radu Ungureanu pentru postul de cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei electorale PDL, considera presedintele PSD, Victor Ponta, citat de Mediafax. intrebat, intr-o.

Ponta: Domnul Basescu este un bun agent de vanzari. Stie sa vanda partea plina a paharului

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca presedintele Traian Basescu, recent intors de la Bruxelles, este un bun agent de vazari, stiind sa vanda partea plina a paharului ca sa nu se.

Schema propusa de Victor Ponta pentru noul Guvern, in dezbatere in cadrul USL

Premierul Victor Ponta a realizat deja o schema cu privire la noul Guvern, mai exact schimbari care ar putea avea loc in noul Guern precum aparitia unor noi ministere sau ce ministri raman pe pozitii si care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )