Libnet.ro
UNICEF

00:07

Schema propusa de Victor Ponta pentru noul Guvern, in dezbatere in cadrul USL

B1 B1,
Schema propusa de Victor Ponta pentru noul Guvern, in dezbatere in cadrul USL

Premierul Victor Ponta a realizat deja o schema cu privire la noul Guvern, mai exact schimbari care ar putea avea loc in noul Guern precum aparitia unor noi ministere sau ce ministri raman pe pozitii si care. continuă pe B1

Crin Antonescu: Am tot dreptul sa fac propuneri pentru noul Guvern. Asta nu inseamna ca l-am format deja

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat luni propunerile pe care le-a facut pentru noul guvern, apreciind ca acestea sunt inca in dezbatere. Este normal ca premierul sa propuna o structura de guvenare,.

Victor Ponta, pentru Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat.

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times, potrivit HotNews. ro. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de .

Care ministri pleaca si cine ii inlocuieste in noul Guvern. Ce structura pregateste premierul

Daca va fi numit premier dupa alegerile parlamentare, Victor Ponta a anuntat ca planuieste sa schimbe structura dar si componenta noului Guvern. Unele ministere se comaseaza, altele se sparg. Au aparut tot.

USL isi imparte deja portofoliile viitorului Guvern. Ce spun Victor Ponta si Crin Antonescu.

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au facut, luni, declaratii referitor la portofoliile viitorului Guvern. Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat ca, zilele trecute, a facut propuneri pentru doua persoane despre care crede ca merita sa faca parte din viitorul Executiv. Am dreptul sa fac si eu propuneri . ) pentru niste oameni. Am afirmat despre doi oameni ca merita sa ocupe functii dupa alegeri, a subliniat Antnescu. La randul lui, Victor Ponta a atras atebtia ca .

Victor Ponta: Lucrez la structura noului Guvern, dar nu o voi prezenta inainte de alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca lucreaza la structura noului Guvern al USL, dar nu va prezenta public organigrama noului Cabinet inainte de alegerile parlamentare. Victor Ponta a adaugat ca portofoliile.

Victor Ponta, interviu in Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de centru-stanga pe care o conduce va castiga scrutinul.

Victor Ponta: Traian Basescu acasa e paraleu, dar la Bruxelles era in genunchi/ Basescu este astazi ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor

Premierul Victor Ponta l-a atacat la randul sau pe presedintele Traian Basescu, comparandu-l cu Nicolae Ceausescu, el afirmand despre seful statului ca este disperat si pornit impotriva tuturor inainte de alegerile din 9 decembrie. Mie mi s-a parut interesanta paralela facuta astazi cu Ceausescu. Da, dl Basescu este ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor. Eu cred ca nu merita niciun raspuns decat ceea ce ii vor raspunde romanii pe 9 decembrie, a declarat Ponta luni seara, in emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Intr-o conferinta de presa sustinuta luni, seful statului l-a asemuit pe Victor Ponta cu Ceausescu pentru dublul limbaj folosit in exterior si in mediul intern. Apropo, mi-a placut asta cu nu poti sa spui in strainatate altceva decat acasa. Pai acasa e paraleu de cand a venit de la Bruxelles, acolo era in genunchi, nu indraznea sa deschida gura sa spuna ceva pentru Romania, a mai reactionat Ponta la Antena 3.

Elena Udrea ii da dreptate lui Ion Iliescu: Victor Ponta se poarta ca un carlan.

Elena Udrea, candidata pentru un post de deputat in Roman, a vorbit luni seara despre premierul Victor Ponta, relateaza b1. ro. Victor Ponta, ca lider de partid si premier mi-a furnizat oaresce surprize. Faptul ca tot timpul simte nevoia sa dea replici chiar si cand stie ca n-are dreptate si sa le faca cu atata demagogie, a fost o surpriza a precizat Elena Udrea. Ii face placere. L-as descrie citandu-l pe domnul Iliescu: se poarta realmente ca un carlan. Inca nu s-a maturizat suficient.

Traian Ungureanu: Singura performanta a lui Victor Ponta - a reusit sa-l ADOARMA pe Crin ...

Singura performanta a premierului Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe colegul de alinata Crin Antonescu, considerp purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu. In plus, democrat liberalul ii mai reproseaza lui Ponta ca incearca sa-i adoarma, in aceeasi maniera, si pe romani, informandu-i gresit in ceea ce priveste suplimentarea fondurilor europene pentru agricultura, potrivit B1 TV. Citeste si Traian Ungureanu: Antonescu vorbeste de alianta cu UDMR ca sa obtina 100%? Victor .

VIDEO Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs al lui Victor Ponta, la Iasi

Liderul PNL Crin Antonescu a fost surprins de camerele de filmat in timp ce a atipit, sambata, chiar in momentele in care premierul Victor Ponta rostea un discurs. Ponta, Antonescu si Daniel Constantin s-au deplasat la Iasi pentru a inaugura un tronson al soselei de centura, iar Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al lui Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )