Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rasturnare de situatie in cazul amenintarilor la adresa dr. Monica Pop: Inventii, aberatii! Cui folosesc minciunile astea?

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul amenintarilor la adresa dr. Monica Pop: Inventii, aberatii! Cui folosesc minciunile astea?

Monica Pop vine cu explicatii dupa ce in spatiul public s-a spus ca a fost amenintata. Doctorul sustine ca nu a insinuat niciodata ca noul coronavirus nu exista sau ca nu e periculoasa si ca au fost doar minciuni. Amenintarile despre car se vorbea erau facute in urma cu 2-3 ani cand a militat pentru vaccinurile impotriva bolilor care pot ucide. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul tanarului gasit in pielea goala, legat cu lantul de un copac. Tatal vitreg a fost retinut

Ancheta politistilor in cazul tanarului de 28 de ani, din judetul Vaslui, gasit pe 30 iunie legat cu lantul de un copac, complet dezbracat, a rasturnat ipoteza lansata initial de mama acestuia.

Monica Pop, amenintata cu moartea: Mi s-a spus sa am grija cum merg pe strada, ca sunt masini care ma pot lovi

Medicul Monica Pop, unul dintre cei mai vocali doctori de la noi, are convingeri ferme pe care si le asuma mereu public, pe teme de actualitate, cum este acum pandemia generata de coronavirus. Sefa Spitalului de ochi recunoaste, insa, ca nu de putine ori colegi de-ai ei i-au spus sa nu le faca publice numele, de frica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )