Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rasturnare de situatie in cazul divortului intre Maria Constantin si Marcel Toader

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul divortului intre Maria Constantin si Marcel Toader

Marcel Toader si Maria Constantin divorteaza, insa asta nu mai e pentru nimeni o noutate. Dezvaluirile despre lucurile mai putin bune din relatia lor curg pe banda rulanta, si iata ca o noua acuzatie. continuă pe Antena3

A patra fosta sotie a lui Marcel Toader, din cele sase, reactie halucinanta in cazul divortului de Maria Constantin

Cea de-a patra sotie a lui Marcel Toader, din cele sase casnicii esuate pe care le-a avut, a vorbit in exclusivitate pentru emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars. Diana Ghenu a facut.

Prima reactie a lui Augustin Viziru dupa ce a fost acuzat ca s-ar fi iubit cu Maria Constantin

Marcel Toader a anuntat ca divorteaza de Maria Constantin. Barbatul si-a acuzat sotia de infidelitate, iar unul dintre amanti ar fi chiar Augustin Viziru. Actorul Viziru nu a comentat acuzatiile si a postat.

Prietena Gabrielei Cristea, dezvaluiri despre casnicia lui Marcel Toader cu Maria Constantin: Ea nu a mai cotizat!

Intre Marcel Toader si Maria Constantin nu mai exista sanse de impacare. Afaceristul a dezvaluit ca sotia sa l-ar fi inselat de mai multe ori pe perioada caniciei lor. Prietena fostei sale.

Marcel Toader a facut public numele celui cu care l-ar fi inselat Maria Constantin. Este un nume celebru in showbiz

Marcel Toader a facut public, la Acces direct, numele celui cu care Maria Constantin l-a inselat. Toader spune ca Maria ar fi avut o aventura cu Augustin Viziru. Am.

Culisele telenovelei mondene: Marcel Toader si Maria Constantin urmaresc sa scoata bani multi de la posturile TV

Un psiholog a analizat scandalul medicatic desfasurat dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Psihologul Cezar Laurentiu Cioc a declarat pentru Libertatea ca interesul mondenitatilor cu pricina ar fi.

Detalii picante din mariajul dintre Marcel Toader si Maria Constantin: N-au mai facut amor de un an de zile

Divortul anuntat dintre Marcel Toader si Maria Constantin scoate la iveala toate picanteriile din viata de cuplu a celor doi. Potrivit Click, omul de afaceri s-ar fi plans apropiatilor ca el si.

Rasturnare de situatie in cazul fetitei moarte in incendiul dintr-un apartament din Constanta: fusese injunghiata inainte de izbucnirea focului

Fetita in varsta de doi ani decedata in incendiul de saptamana trecuta din municipiul Constanta, in care a murit si mama ei, iar sora ei a fost grav ranita, fusese injunghiata cel mai probabil cu un cutit inainte de izbucnirea focului, au stabilit anchetatorii.

Maria Constantin, protagonista unor scene erotice? Artista este santajata

Scandalul dintre Maria Constantin si Marcel Toader a ajuns la un alt nivel. Artista este acuzata ca este protagonista unor imagini cu tenta erotica. Desi Maria a negat, se vorbeste ca aceasta a fost.

Maria Constantin, protagonista unor scene erotice? Artista e santajata cu imagini XXX!

Scandalul dintre Maria Constantin si Marcel Toader a ajuns la un alt nivel. Artista este acuzata ca este protagonista unor imagini cu tenta erotica. Desi Maria a negat, se vorbeste ca aceasta a fost.

Maria Constantin da cartile pe fata: M-am indragostit...

Maria Constantin a acceptat sa vorbeasca pentru prima data in direct in platoul unei emisiuni. Indignata de declaratiile defaimatoare ale lui Marcel Toader, Maria Constantin a marturisit ce anume a de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )