Libnet.ro
UNICEF

19:31

Culisele telenovelei mondene: Marcel Toader si Maria Constantin urmaresc sa scoata bani multi de la posturile TV

B1 B1,
Culisele telenovelei mondene: Marcel Toader si Maria Constantin urmaresc sa scoata bani multi de la posturile TV

Un psiholog a analizat scandalul medicatic desfasurat dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Psihologul Cezar Laurentiu Cioc a declarat pentru Libertatea ca interesul mondenitatilor cu pricina ar fi. continuă pe B1

Ce mesaj i-a transmis Marcel Toader Mariei Constantin de ziua sa de nume

Marcel Toader a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitari fostei sale sotii cu ocazia zilei onomastice. Chiar daca nu sunt in cele mai bune relatii, Marcel Toader a tinut sa-i transmita un.

Detalii picante din mariajul dintre Marcel Toader si Maria Constantin: N-au mai facut amor de un an de zile

Divortul anuntat dintre Marcel Toader si Maria Constantin scoate la iveala toate picanteriile din viata de cuplu a celor doi. Potrivit Click, omul de afaceri s-ar fi plans apropiatilor ca el si.

Prietena Gabrielei Cristea, dezvaluiri despre casnicia lui Marcel Toader cu Maria Constantin: Ea nu a mai cotizat!

Intre Marcel Toader si Maria Constantin nu mai exista sanse de impacare. Afaceristul a dezvaluit ca sotia sa l-ar fi inselat de mai multe ori pe perioada caniciei lor. Prietena fostei sale.

Maria Constantin da cartile pe fata: M-am indragostit...

Maria Constantin a acceptat sa vorbeasca pentru prima data in direct in platoul unei emisiuni. Indignata de declaratiile defaimatoare ale lui Marcel Toader, Maria Constantin a marturisit ce anume a de.

Marcel Toader a facut public numele celui cu care l-ar fi inselat Maria Constantin. Este un nume celebru in showbiz

Marcel Toader a facut public, la Acces direct, numele celui cu care Maria Constantin l-a inselat. Toader spune ca Maria ar fi avut o aventura cu Augustin Viziru. Am.

Rasturnare de situatie in cazul divortului intre Maria Constantin si Marcel Toader

Marcel Toader si Maria Constantin divorteaza, insa asta nu mai e pentru nimeni o noutate. Dezvaluirile despre lucurile mai putin bune din relatia lor curg pe banda rulanta, si iata ca o noua acuzatie.

Caru' cu vedete: Ce salariu urias castiga lunar Teo Trandafir de la Kanal D; Marcel Toader: N-am mai facut sex de un an cu Maria; Actrita Meghan Markle a facut primele dezvaluiri despre relatia cu Printul Harry si despre nunta

Cati bani ajunsese sa castige lunar Maria Constantin! Marcel Toader a aratat extrasul de cont si a dezvaluit de unde a pornit cantareata. Marcel Toader a explicat ca succesul Mariei Constantin pe plan profesional i s-a datorat lui, in mare masura. Incredibil! Ce bine arata Van Damme la 56 de ani! Erou al filmelor de actiune, Jean-Claude Van Damme este la fel de musculos ca in tinerete. Recent, starul a iesit pe strada la bustul gol.

Marcel Toader face dezvaluiri incredibile: Maria este santajata cu filmulete erotice

Marcel Toader spune ca Maria Constantin e santajata cu filmulete erotice. Mi-a zis ca in 2013 cand eram pe canapea cu ea la Antena Stars, acest domn a vrut sa o distruga pe Maria Constantin,.

Marcel Toader a adus DOVEZI ca Maria Constantin l-a inselat (FOTO)

Dupa ce toata lumea l-a considerat pe el vinovat pentru esecul celei de-a sasea casnicii, Marcel Toader a decis sa vina cu dovezi in care arata ca sotia sa l-a inselat. Fostul rugbist a aratat.

Stiu ca v-ati... pe capota masinii mele! Marcel Toader, noi DOVEZI ca Maria Constantin l-a inselat (FOTO)

Dupa ce toata lumea l-a considerat pe el vinovat pentru esecul celei de-a sasea casnicii, Marcel Toader a decis sa vina cu dovezi in care arata ca sotia sa l-a inselat. Fostul rugbist a aratat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )