Libnet.ro
UNICEF

23:15

Rasturnare de situatie in cazul preotului care isi ameninta cu bataia credinciosii si il injura pe Iohannis VIDEO

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul preotului care isi ameninta cu bataia credinciosii si il injura pe Iohannis VIDEO

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului reactioneaza in cazul preotului-calugar de la manastirea argeseana Cotmeana care isi ameninta cu bataia enoriasii si il injura pe presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul preotului acuzat ca a batut un copil la ora de religie - VIDEO

Rasturnare de situatie in cazul copilului care ar fi fost batut de profesorul de religie. Presupusul incident a avut loc la scoala din Baranca, unde un elev in varsta de 11 ani de etnie roma ar fi fost.

Urs de vanzare. Rasturnare de situatie in cazul ursoaicei care a ucis un barbat din Harghita

Urs capturat si scos la vanzare in Harghita este situatia cunoscuta in plan local si re-adusa in atentia publicului de Stirile Pro Tv. Din pacate, nu e o situatie rara, e soarta ursuletilor vanati de unii localnici care fac astfel bani frumosi. Jurnalistii au realizat un reportaj cu o camera ascunsa si au demonstrat [] .

Detalii in cazul preotului acuzat ca a batut un elev care a refuzat sa-si faca cruce. Copilul a suferit o fractura craniana si comotie cerebrala

Copilul de 11 ani despre care parintii spun ca a fost agresat de profesorul de religie are probleme medicale serioase. Medicii l-au diagnosticat cu fractura de mastoida si spun ca a suferit o comotie cerebrala plus alte traumatisme la nivelul capului. Reprezentantii Inspectoratului Scolar spun ca, daca preotul-profesor din Botosani va fi gasit vinovat de agresarea copilului, acesta va fi exclus din invatamant.

SENAT - COMISIA DE BUGET-FINANTE Raport favorabil in cazul proiectului care vizeaza rezervele de aur

Comisia de buget-finante din Senat a dat, marti, raport favorabil proiectului initiat de parlamentarii social-democrati Liviu Dragnea, presedintele PSD, si Serban Nicolae privind statutul Bancii Nationale a Romaniei BNR), care vizeaza modificarea politicii BNR privind constituirea si administrarea depozitelor de aur detinute in tezaurul propriu si in strainatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )