Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rasturnare de situatie in privinta guvernului Orban. Anuntul-surpriza facut de premierul desemnat

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in privinta guvernului Orban. Anuntul-surpriza facut de premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale. continuă pe Antena3

Lista oficiala a Guvernului Orban

Liberalii au facut publice astazi programul de guvernare si lista de ministri, dupa ce acestea au fost validate intr-o intalnire dintre premierul desemnat Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis. DOCUMENT Programul de guvernare al PNL. Cele 12 masuri urgente pe care vrea sa le ia Guvernul Orban si obiectivele specifice.

Barna: Sustinem investirea Guvernului Orban. Pozitia USR este transanta

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica la Brasov ca partidul sau va sustine investirea Guvernului Orban, indiferent de nemultumirile din interior. Acesta a adaugat ca luni urmeaza sa semneze si un acord politic alaturi de premierul desemnat Ludovic Orban, subliniind ca e important sa scapam de Guvernul Dancila.

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

Kelemen Hunor, despre ministrii Guvernului Orban: E un Executiv cu care poti sa iti faci treaba un an

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, dupa ce a fost prezentata lista ministrilor guvernului Orban, ca noul executiv este unul cu care poti sa iti faci treaba un an. Acesta a precizat, insa,c.

Lista finala a Guvernului Orban: cine sunt cei 16 ministri. Nume-surpriza aparute la unele din cele mai importante ministere

LIberalii sunt pe ultima suta de metri cu stabilirea componentei Guvernului Orban, in echipa liderului PNL fiind si nume-surpriza, cum e cel al deputatului Ion Stefan la Ministerul Dezvoltarii Regionale. in schimb Cabinetul Orban va avea si nume cunoscute precum al liderului senatorilor, Florin Citu, si al Ralucai Turcan, prim-vicepresedinte a PNL. Lista a fost definitivata dupa o ultima discutie purtata cu presedintele Klaus Iohannis.

Componenta Guvernului Orban: Florin Citu Finante, Catalin Predoiu Justitie, Bogdan Aurescu Externe, Nicolae Ciuca Aparare. Vezi lista completa a MINISTRILOR (FOTO)

Premierul PNL, Ludovic Orban, a intocmit lista ministrilor pe care ii propune in Guvern. Pe langa premierul Ludovic Orban, Guvernul are un vicepremier si 16 ministere. Cei care vor urma sa conduca.

Componenta Guvernului Orban: Florin Citu Finante, Catalin Predoiu Justitie, Bogdan Aurescu Externe, Nicolae Ciuca Aparare. Vezi lista completa a MINISTRILOR (FOTO)

Premierul PNL, Ludovic Orban, a intocmit lista ministrilor pe care ii propune in Guvern. Pe langa premierul Ludovic Orban, Guvernul are un vicepremier si 16 ministere. Cei care vor urma sa conduca Romania.

Vulnerabilitatile Guvernului Orban. Ce ministere scartaie inca din fasa

Premierul propus Ludovic Orban declara saptamana trecuta ca isi doreste mai multa integritate, echitate si profesionalism in administratia publica. Cu toate astea, lista acestuia de ministri propusi nu este impecabila.

Dan Barna, anunt transant: USR va vota investirea Guvernului Orban. Semnam luni un acord politic

Alianta USR-PLUS va sustine investirea Guvernului Ludovic Orban, iar daca vor exista eventuale nemultumiri la adresa unuia sau altuia dintre ministrii propusi, vor fi discutate transant in comisii, a declarat du.

Raluca Turcan confirma implicarea presedintelui Iohannis in formarea Guvernului Orban

Vicepremierul propus in Guvernul Orban, Raluca Turcan, a confirmat, la un post de televiziune, implicarea presedintelui Klaus Iohannis in stabilirea componentei Guvernului Ludovic Orban. Presedintele nu a fac.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2522 seconds )