Libnet.ro
UNICEF

13:15

Componenta Guvernului Orban: Florin Citu Finante, Catalin Predoiu Justitie, Bogdan Aurescu Externe, Nicolae Ciuca Aparare. Vezi lista completa a MINISTRILOR (FOTO)

B1 B1,
Componenta Guvernului Orban: Florin Citu Finante, Catalin Predoiu Justitie, Bogdan Aurescu Externe, Nicolae Ciuca Aparare. Vezi lista completa a MINISTRILOR (FOTO)

Premierul PNL, Ludovic Orban, a intocmit lista ministrilor pe care ii propune in Guvern. Pe langa premierul Ludovic Orban, Guvernul are un vicepremier si 16 ministere. Cei care vor urma sa conduca. continuă pe B1

Componenta Guvernului Orban: Florin Citu Finante, Catalin Predoiu Justitie, Bogdan Aurescu Externe, Nicolae Ciuca Aparare. Vezi lista completa a MINISTRILOR (FOTO)

Premierul PNL, Ludovic Orban, a intocmit lista ministrilor pe care ii propune in Guvern. Pe langa premierul Ludovic Orban, Guvernul are un vicepremier si 16 ministere. Cei care vor urma sa conduca Romania.

Catalin Predoiu, propus de Orban la Justitie, a condus ministerul si in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu Ce spunea Basescu despre el cand l-a numit in functie

Fost ministru al Justitiei in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu, deputatul Catalin Predoiu a fost propus ministru al Justitiei si de premierul desemnat Ludovic Orban. Avocat de profesie, Catalin Predoiu s-a inscris in PDL in 2013, inscriindu-se in cursa interna pentru a fi desemnat candidat la presedintie, calitate pe care a indeplinit-o insa Klaus Iohannis, dupa fuziunea PDL-PNL.

FLORIN CITU: Pentru oricare din noi va fi o onoare sa fim in guvernul Orban

Liderul senatorilor liberali, Florin Citu, a declarat luni, la RFI, ca ar accepta postul de ministru de Finante daca i s-ar propune oficial acest lucru, apreciind ca ar fi o onoare sa faca parte din Guvernul Orban.

Florin Citu: Cabinetul Orban va trece din prima de Parlament

Toti se inghesuie sa mearga la guvernare cand e bine, dar nu vrea nimeni cand e greu, declara la RFI vicepresedintele PNL Florin Citu. Liderul senatorilor liberali spune ca ar accepta postul de ministru de Finante, daca i se va propune oficial, pentru ca ar fi o onoare sa faca parte din acest Guvern.

Cine este CATALIN PREDOIU, ministrul propus la JUSTITIE in Guvernul Ludovic Orban

Catalin Predoiu este propunerea pentru Ministerul Justitiei, in guvernul Ludovic Orban. Predoiu, deputat de Calarasi, a avut o activitate politicia intensa din 2013, cand intrat in PDL, si pana.

Cine este Catalin Predoiu, ministrul propus la Justitie in Guvernul Orban

Catalin Predoiu a fost propus de premierul desemnat Ludovic Orban pentru a fi ministru al Justitiei. Predoiu are 49 de ani si a mai fost ministru al Justitiei in Guvernul lui Tariceanu.

Lista finala a Guvernului Orban: cine sunt cei 16 ministri. Nume-surpriza aparute la unele din cele mai importante ministere

LIberalii sunt pe ultima suta de metri cu stabilirea componentei Guvernului Orban, in echipa liderului PNL fiind si nume-surpriza, cum e cel al deputatului Ion Stefan la Ministerul Dezvoltarii Regionale. in schimb Cabinetul Orban va avea si nume cunoscute precum al liderului senatorilor, Florin Citu, si al Ralucai Turcan, prim-vicepresedinte a PNL. Lista a fost definitivata dupa o ultima discutie purtata cu presedintele Klaus Iohannis.

Cine e Catalin Predoiu, propunerea pentru Ministerul Justitiei: premier din umbra, fost rival al lui Iohannis, ministru in sub trei premieri

Deputatul PNL Catalin Predoiu a fost propus in functia de ministru al Justitiei de premierul desemnat Ludovic Orban. Avocat de profesie, acesta a mai ocupat aceasta functie in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu. in 2014, dupa fuziunea PDL-PNL, acesta s-a luptat cu Klaus Iohannis pentru candidatura la presedintie.

Cine este Florin Citu, propus de Orban pentru a-l inlocui pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Florin Citu, membru in PNL din 2016, este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Finantelor. S-a nascut in 1972 si e licentiat in economie la Grinnel College, SUA, in 1996. Are un ma.

Kelemen Hunor, despre ministrii Guvernului Orban: E un Executiv cu care poti sa iti faci treaba un an

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, dupa ce a fost prezentata lista ministrilor guvernului Orban, ca noul executiv este unul cu care poti sa iti faci treaba un an. Acesta a precizat, insa,c.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )