Libnet.ro
UNICEF

07:45

Razboiul din Siria deschide pentru prima data Seiful Apocalipsei ce contine specii de plante destinate refacerii ecosistemelor in cazul unor catastrofe naturale

B1 B1,
Razboiul din Siria deschide pentru prima data Seiful Apocalipsei ce contine specii de plante destinate refacerii ecosistemelor in cazul unor catastrofe naturale

Banca Mondiala de Seminte Svalbard sau Seiful Apocalipsei, cum a fost numita, ce contine specii de plante pe cale de disparitie cu scopul conservarii lor, a fost pentru prima data deschisa din cauza razboiului. continuă pe B1

Razboiul din Siria deschide pentru prima data Seiful Apocalipsei ce contine specii de plante cu scopul conservarii lor

Banca Mondiala de Seminte Svalbard sau Seiful Apocalipsei, cum a fost numita, ce contine specii de plante pe cale de disparitie cu scopul conservarii lor, a fost pentru prima data deschisa din cauza razboiului.

Armata siriana a folosit pentru prima data dronele rusesti

Armata siriana a folosit pentru prima data, miercuri, dronele furnizate de Rusia in lupta impotriva jihadistilor, au declarat surse de securitate de la Damasc, scrie AFP.

Criza refugiatilor si razboiul din Siria, dosarele de pe masa SRI, CIA, FBI

Ce s-a discutat, care a fost pozitia Romaniei si mai ales care vor fi efectele deciziilor luate in legatura cu criza refugiatilor, a conflictului din Ucraina si a evolutiei situatiei din Siria vom afla in perioada urmatoare. Deocamdata, stim doar.

Actrita Sandra Echeverria a devenit mamica pentru prima data

Vis implinit pentru Sandra Echeverria. Actrita mexicana, cunoscuta din filme precum Savages sau Love of My Loves, a devenit mamica, dupa ce a adus pe lume un baietel.

Radu Banciu: Este pentru prima data in istorie cand niste oameni care migreaza au sansa sa aleaga intre 28 de state (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre refugiatii care isi doresc sa ajunga in tarile Europei Occidentale in cautarea unei vieti mai bune. Mi-a placut si.

Washingtonul respinge sugestia lui Lavrov ca SUA si-a schimbat pozitia fata de razboiul din Siria

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat miercuri ca Statele Unite sunt tot mai receptive fata de pozitia Moscovei cu privire la razboiul civil din Siria, o afirmatie respinsa imediat de catre Washington, relateaza Reuters in pagina electronica.

Perchezitii in Berlin in locatii despre care se crede ca sunt folosite de islamisti ce sustin luptele din Siria

Politia germana a anuntat ca a facut in dimineata zilei de marti perchezitii in opt locatii din Berlin, despre care se crede ca sunt folosite de islamisti ce sustin luptele din Siria, transmite Reuters.

Actorii Leighton Meester si Adam Brody au devenit parinti pentru prima oara

Actorii Leighton Meester si Adam Brody au devenit parinti pentru prima oara. inca nu se stie care este sexul copilului vedetelor de la Hollywood, scrie publicatia online harpersbazaar. com.

John Kerry: Avioanele rusesti din Siria sunt acolo pentru a proteja baza lor militara aeriana

Avioanele pe care Rusia le-a trimis in Siria sunt acolo, pentru moment, pentru a proteja baza lor aeriana militara, mai degraba decat pentru a pregati o ofensiva si pentru a se implica mai mult in conflictul sirian, a anuntat, marti, secretarul de stat SUA John Kerry, scrie AFP.

Israelul si Rusia, acord pentru actiunile militare din Siria

Israel si Rusia isi vor coordona actiunile militare in Siria, a anuntat premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )