Libnet.ro
UNICEF

14:30

Razvan Burleanu dupa finala Cupei Romaniei: Putem spune ca s-a incheiat cu bine

Online Sport Online Sport,
Razvan Burleanu dupa finala Cupei Romaniei: Putem spune ca s-a incheiat cu bine

FCSB a castigat finala Cupei Romaniei dupa 1-0 cu Sepsi, meci la care a asistat si Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal. continuă pe Online Sport

Bucurie fara margini pentru FCSB dupa castigarea Cupei Romaniei. Au uitat de regulile de distantare

Miercuri seara, FCSB a jucat la Ploiesti finala Cupei Romaniei, impotriva celor de la Sepsi OSK Sfantu Gheorghe. Echipa lui Becali este castigatoarea Cupei Romaniei din acest sezon. Bucurie fara margini pentru FCSB dupa castigarea Cupei Romaniei. Au uitat de regulile de distantare FCSB a cucerit Cupa Romaniei la fotbal, acesta fiind primul trofeu castigat .

Cand se joaca finala Cupei Romaniei, dintre FCSB si Sepsi Sfantu Gheorghe

In cursa pentru finala Cupei Romaniei, au mai ramas doar cele doua echipe: FCSB si Sfantul Gheorghe, reprezentand finala acestui sezon. Acest meci se va disputa pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Cand se va juca acest meci? Cand se joaca finala Cupei Romaniei, dintre FCSB si Sepsi Sfantu Gheorghe Aceasta partida are o miza .

FCSB a castigat finala Cupei Romaniei

FCSB s-a impus in finala Cupei Romaniei la fotbal, 1-0in compania lui OSK Sepsi Sfantu Gheorghe, si este sigura ca va evolua in preliminariile Europa League in sezonul viitor.

Sebastian Coltescu arbitreaza finala Cupei Romaniei

Arbitrul de centru Sebastian Coltescu a fost delegat la finala Cupei Romaniei, dintre FCSB si Sepsi Sfantu Gheorghe.

Sepsi - FCSB. Data la care va avea loc Finala Cupei Romaniei

Sepsi Sf. Gheorghe siFCSB sunt finalistele Cupei Romaniei. Confruntarease va disputa miercuri, 22 iulie 2020, de la ora 20:00, pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti. in semifinalele Cupei.

Patronul echipei Sepsi inaintea finalei Cupei Romaniei: Ne consideram deja invingatori

La noua ani de la infiintare echipa Sepsi Sf. Gheorghe va disputa, miercuri seara, cel mai important meci din istoria recenta, finala Cupei Romaniei cu FCSB.

S-a decis arbitrul finalei Cupei Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor a hotarat cine va imparti dreptatea intre FCSB si Sepsi Sf. Gheorghe, miercuri, in finala Cupei Romaniei de la Ploiesti.

Cupa Romaniei, finala: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (de la 20:00)

Dupa inca un sezon ratat in Liga 1, FCSB spera sa-si mai spele din pacate in Cupa Romaniei, competitie unde va disputa finala impotriva celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul va avea loc miercuri, de la ora 20:00, la Ploiesti, pe Ilie Oana.

Ileana Sipoteanu sufera cumplit dupa moartea sotului ei. Ce spune despre Dumitru Lupu. O poveste emotionanta

Ileana Sipoteanu inca sufera cumplit dupa decesul barbatului pe care l-a iubit enorm. Ce spune aceasta despre regretatul compozitor si ce poveste emotionanta a fost dispusa sa spuna lumii intregi? Ileana Sipoteanu, suferinta enorma dupa moartea sotului Ileana Sipoteanu a implinit 53 de ani, dar nu se poate bucura pe deplin de frumoasa varsta si .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )