Libnet.ro
UNICEF

05:46

Razvan Cuc: Trei portiuni din autostrada Transilvania au ca termen de depunere a ofertelor a doua jumatate a lunii mai

Hotnews Hotnews,
 Razvan Cuc: Trei portiuni din autostrada Transilvania au ca termen de depunere a ofertelor a doua jumatate a lunii mai

Trei portiuni din autostrada Transilvania ce strabat judetul Salaj au ca termen de depunere a ofertelor a doua jumatate a lunii mai, iar tronsoanele Poarta Salajului - Zalau - tunelul Meses si Nusfalau - Suplacu de Barcau vor fi scoase la licitatie in iunie, a anuntat ministrul Transprturilor, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Transporturilor vrea constructori romani pe Autostrada Transilvania. Ne-am saturat de smecheri

Prezent la Zalau, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a prezentat calendarul pentru mai multe tronsoane din Autostrada Transilvania.

Razvan Cuc, despre autostrada Marii Uniri:trebuie sa acceleram si stau calare pe constructor sa vad ca finalizeaza lucrarile

Studiul de fezabilitate al unui segment din Autostrada A8, cunoscuta si ca Autostrada Marii Uniri, respectiv, pentru tronsonul Targu Mures - Targu Neamt, va fi reactualizat pentru suma de aproape 18 milioane de lei, a informat Ministerul Transporturilor.

PENTRU UN SEGMENT DIN AUTOSTRADA UNIRII: Ministrul Transporturilor a semnat revizuirea studiului de fezabilitate

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, au semnat, astazi, la Iasi, proiectul ce vizeaza reactualizarea studiului de fezabilitate a unui segment din Autostrada A8, cunoscuta si ca Autostrada Unirii, respectiv, pentru tronsonul Targu Mures - Targu Neamt.

Ministrul Transporturilor a semnat revizuirea studiului de fezabilitate pentru un segment din Autostrada Unirii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, au semnat, joi, la Iasi, proiectul ce vizeaza reactualizarea studiului de fezabilitate a unui segment din Autostrada A8,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )