Libnet.ro
UNICEF

09:15

Reactia Elenei Udrea, dupa votul din Parlament

România Liberă România Liberă,
Reactia Elenei Udrea, dupa votul din Parlament

Deputata Elena Udrea a postat, pe pagina personala de Facebook, un mesaju prin care spune ca imi asum destnul, facand referire la votul, din Parlament, de luni seara, cu privire la cererile DNA de incepere a urmaririi penale si a arestarii preventive. continuă pe România Liberă

Reactia Elenei Udrea, dupa ce a aflat ca va fi arestata: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o

Elena Udrea a publicat un nou mesaj pe Facebook, dupa ce a aflat decizia parlamentarilor potrivit careia poate fi arestata. in mesaj, Udrea spune ca isi asuma destinul si ca Parlamentul a avut o sansa, dar.

Victor Ponta, despre votul din Parlament pentru membrii Curtii de Conturi: Majoritate mai mult decat clara, da?

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe contul sau de Twitter ca majoritatea din Parlament este inca stabila, avand in vedere votul pentru membrii Curtii de Conturi. Propunerile PSD pentru functiile de.

Subiectiv. Elena Udrea, gest MAFIOT la finalul discursului din Parlament

Discursul Elenei Udrea si votul din Parlament pentru arestarea sa a fost si va fi in continuare subiectul zilei. Daca Udrea a avut un discurs cel putin emotionant, gesturile par sa faca trimitere la alte.

Fost ofiter de contraspionaj: Cred ca gestul Elenei Udrea este incarcat de repros si pasiune

Senatorul PSD, Daniel Savu, a explicat, in cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, gestul Elenei Udrea, dupa discursul sustinut in plenul reunit al.

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Votul pentru arestarea ei va avea loc luni

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va analiza maine, in regim de urgenta, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a favoritei fostului presedinte Traian.

Cererile de arestare a Elenei Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial

Cele trei cereri de arestare a Elenei Udrea, aprobate de Parlament, au fost publicate imediat dupa miezul noptii in Monitorul Oficial. Fostul ministru al Dezvoltarii poate fi arestat in dosarele Gala Bute .

Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

UPDATE 21:20:Deputatii au inceput votul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea Gabriela in dosarul Gala Bute. UPDATE 21:13:A doua cerere referitoare la inceperea.

Raportul intern al SRI, realizat dupa acuzatiile Elenei Udrea, prezentat Comisiei parlamentare de control. Florian Coldea nu participa la dezbatere

Raportul intern al Serviciului Roman de Informatii, realizat ca urmare a acuzatiilor Elenei Udrea, este prezentat luni Comisiei parlamentare de control a SRI de catre o comisie interna a Serviciului. Directorul.

Comisia Juridica si-a dat avizul pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 18:42 Comisia Juridica a avizat pozitiv cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, dupa ce anterior avizase urmarirea penala a acesteia. * Udrea: Nu ma opun urmaririi penale.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nanaa Elenei Udrea, afla duminica daca va fi arestat

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea afla duminica daca va fi arestat. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discuti propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a acestuia in Gala Bute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )