Libnet.ro
UNICEF

23:00

Reactia lui Janet Jackson dupa ce presa a scris ca are cancer

Antena3 Antena3,
Reactia lui Janet Jackson dupa ce presa a scris ca are cancer

Cantareata Janet Jackson a afirmat ca nu sufera de cancer si ca se simte mai bine, sperand astfel sa puna capat speculatiilor aparute dupa intreruperea turneului sau mondial pentru o interventie. continuă pe Antena3

Janet Jackson nu are cancer! Artista isi va relua turneul mondial in primavara!

Janet Jackson neaga zvonurile ca ar avea cancer la gat printr-un clip de doua minute postat pe contul ei oficial de Facebook. La inceputul saptamanii au aparut in presa speculatii ca artista ar avea o tumora canceroasa pe corzile vocale, acesta fiind motivul anularii turneului mondial.

Janet Jackson are o tumora pe corzile vocale! Acesta este motivul pentru care si-a amanat turneul mondial!

In ultimele zile ale lunii Decembrie, Janet Jackson isi instiinta fanii ca isi va amana urmatoarele concerte din turneul ei mondial din cauza unei boli, fara a preciza insa afectiunea de care sufera. S-a aflat acum ca artista sufera de o tumora care i-a crescut pe corzile vocale si care necesita o urgenta interventie chirurgicala.

S-a aflat si nu-i deloc bine! Janet Jackson, tumoare pe coardele vocale

Recent Janet Jackson a anuntat ca isi anuleaza turneul din cauza unor probleme de sanatate, fara sa ofere mai multe detalii. Ceea ce i-a ingrijorat destul de mult pe fani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )