Libnet.ro
UNICEF

14:00

Janet Jackson nu are cancer! Artista isi va relua turneul mondial in primavara!

ADPM ADPM,
Janet Jackson nu are cancer! Artista isi va relua turneul mondial in primavara!

Janet Jackson neaga zvonurile ca ar avea cancer la gat printr-un clip de doua minute postat pe contul ei oficial de Facebook. La inceputul saptamanii au aparut in presa speculatii ca artista ar avea o tumora canceroasa pe corzile vocale, acesta fiind motivul anularii turneului mondial. continuă pe ADPM

Janet Jackson are o tumora pe corzile vocale! Acesta este motivul pentru care si-a amanat turneul mondial!

In ultimele zile ale lunii Decembrie, Janet Jackson isi instiinta fanii ca isi va amana urmatoarele concerte din turneul ei mondial din cauza unei boli, fara a preciza insa afectiunea de care sufera. S-a aflat acum ca artista sufera de o tumora care i-a crescut pe corzile vocale si care necesita o urgenta interventie chirurgicala.

S-a aflat si nu-i deloc bine! Janet Jackson, tumoare pe coardele vocale

Recent Janet Jackson a anuntat ca isi anuleaza turneul din cauza unor probleme de sanatate, fara sa ofere mai multe detalii. Ceea ce i-a ingrijorat destul de mult pe fani.

Reactia lui Janet Jackson dupa ce presa a scris ca are cancer

Cantareata Janet Jackson a afirmat ca nu sufera de cancer si ca se simte mai bine, sperand astfel sa puna capat speculatiilor aparute dupa intreruperea turneului sau mondial pentru o interventie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )