Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia lui Laurentiu Reghecampf dupa victoria Stelei

Antena3 Antena3,
Reactia lui Laurentiu Reghecampf dupa victoria Stelei

Jucatorii mei au incercat sa faca ceea ce am lucrat cu ei in ultimele doua-trei zile. Cred ca mai avem nevoie de timp, dar sa ne bucuram. Se poate si mai bine. Sincer, nu vreau sa discut de ceea ce s-a. continuă pe Antena3

Reghecampf, prima reactie dupa preluarea Stelei

Laurentiu Reghecampf a fost numit oficial, joi seara, in postul de antrenor al Stelei. El a realizat si prima declaratie din noul post.

Ce spunea Reghecampf despre patronul Stelei: Gigi Becali e prea marunt

Gigi Becali a declarat, dupa meciul Stelei cu ASA Targu-Mures, ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si staff-ul sau vor fi prezenti, joi, la antrenamentul echipei de la Mogosoaia. Reghecampf, care a mai condus Steaua intre 2012 si 2014, reusind sa castige doua titluri de campion, n-a fost insa mereu in relatii cordiale cu latifundiarul din Pipera.

Laurentiu Reghecampf, prima conferinta dupa revenirea la Steaua

Am transmisaici live text dupa ora 13:00 conferinta de presa pe care a sustinut-o Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al echipei Steaua. Acesta si-a inceput ziua conducand primul antrenament al echipei la baza de la Mogosoaia, dupa care a vorbit pentru prima data in calitate de antrenor al campioanei.

Primele declaratii ale lui Reghecampf, dupa revenirea la Steaua

Antrenorul formatiei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca isi doreste refacerea echipei de succes din trecut, alaturi de patronul echipei, Gigi Becali, si de fostul manager general Mihai Stoica.

Cat vor castiga in realitate Laurentiu Reghecampf si secunzii sai de la Steaua

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost numit oficial, joi seara, in functia de antrenor principal al echipei Steaua Bucuresti, el semnand un contract pe doi ani si jumatate.

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al FC Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si staful sau vor fi prezenti, joi, la antrenamentul echipei de la Mogosoaia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )