Libnet.ro
UNICEF

22:31

Laurentiu Reghecampf, prima conferinta dupa revenirea la Steaua

Online Sport Online Sport,
Laurentiu Reghecampf, prima conferinta dupa revenirea la Steaua

Am transmisaici live text dupa ora 13:00 conferinta de presa pe care a sustinut-o Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al echipei Steaua. Acesta si-a inceput ziua conducand primul antrenament al echipei la baza de la Mogosoaia, dupa care a vorbit pentru prima data in calitate de antrenor al campioanei. continuă pe Online Sport

Reghecampf, prima reactie dupa preluarea Stelei

Laurentiu Reghecampf a fost numit oficial, joi seara, in postul de antrenor al Stelei. El a realizat si prima declaratie din noul post.

Primele declaratii ale lui Reghecampf, dupa revenirea la Steaua

Antrenorul formatiei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca isi doreste refacerea echipei de succes din trecut, alaturi de patronul echipei, Gigi Becali, si de fostul manager general Mihai Stoica.

Prima declaratie a lui Reghecampf, dupa revenirea la Steaua. Antrenorul a explicat ce asteapta in perioada urmatoare

Laurentiu Reghecampf si-a rezolvat problemele la Litex Lovech si va fi prezentat oficial ca antrenor al Stelei, maine, la ora 13.

Cat vor castiga in realitate Laurentiu Reghecampf si secunzii sai de la Steaua

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost numit oficial, joi seara, in functia de antrenor principal al echipei Steaua Bucuresti, el semnand un contract pe doi ani si jumatate.

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al FC Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si staful sau vor fi prezenti, joi, la antrenamentul echipei de la Mogosoaia.

Presa din Bulgaria stie ce antrenor va avea Steaua din iarna: Intoarcerea lui Laurentiu Reghecampf

Steaua a numit un interimar la conducerea echipei, Dumitru Dumitriu ocupandu-se de pregatirea campioanei Romaniei ajutat de Nicolae Dica). Acest lucru se va schimba insa din iarna, atunci cand la echipa va fi numit un antrenor nou. Jurnalistii de la Sportal. bg vorbesc despre o revenire a lui Laurentiu Reghecampf, acesta urmand sa plece de la Litex, actuala sa formatie.

Primul transfer facut de Reghecampf dupa revenirea la Steaua. Se asteapta si raspunsul lui Ciprian Marica

Laurentiu Reghecampf va prelua din nou destinele echipei FC Steaua, joi dimineata in cantonamentul de la Mogosoaia, dupa anuntul facut miercuri seara de patronul echipei Gigi Becali intr-o emisiune televizata.

Gigi Becali a anuntat ca Reghecampf este noul antrenor al echipei Steaua

Finantatorul gruparii ros-albastre, Gigi Becali a anuntat, miercuri seara, ca Laurentiu Reghecampf, in prezent sub contract cu echipa de fotbal bulgara Litex Loveci, va fi noul antrenor al formatiei Steaua, dupa demisia lui Radoi, scrie Agerpres.

Oficial: Reghecampf a semnat contractul cu Steaua

Clubul Steaua a anuntat, joi seara, ca Laurentiu Reghecampf a semnat pe doua sezoane contractul cu formatia alaturi de care a cucerit doua titluri intre 2012 si 2014.

Reghecampf ar putea reveni la Steaua din iarna. Indiciu oferit de tehnician in acest sens

Demisia lui Mirel Radoi de la carma Stelei deschide perspectiva revenirii lui Laurentiu Reghecampf pe banca tehnica a echipei unde a cunoscut cele mai mari performante ca antrenor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )