Libnet.ro
UNICEF

18:45

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce secretarul general al Guvernului a spus ca nu mai sunt paturi la ATI

Antena3 Antena3,
Reactia lui Raed Arafat, dupa ce secretarul general al Guvernului a spus ca nu mai sunt paturi la ATI

Raed Arafat a declarat, marti seara. , referindu-se la postarea secretarului general al Guvernului care a afirmat ca toate paturile de la ATI sunt ocupate. ca nu e neaparat asa, pentru ca situatia difera de la zona la zona: Poate ca la un anumit moment in unele zone, da, a precizat seful DSU. continuă pe Antena3

RAED ARAFAT: Vom incerca ca impactul masurilor sa fie cat mai mic pe populatie si mai ales din punct de vedere economic

Secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat afirma ca intelege nemultumirea unora dintre cei a caror activitate este afectata de noile masuri implementate de Guvern pentru reducerea raspandirii noului coronavirus, insa arata ca daca continuam cu exceptiile in sensul eu nu, celalalt nu, celalalt nu, la un moment nu vom mai avea masuri pe care sa putem le implementam pentru a reduce impactul virusului. Cu siguranta, vom incerca tot posibil ca impactul sa fie cat mai mic pe populatie si mai ales din punct de vedere economic a declarat el, potrivit News.

Raed Arafat a facut anuntul momentului. Cand se relaxeaza restrictiile in Romania

Romania din data de 9 noiembrie va intra in 30 de zile de carantina, in urma deciziilor luate de CNSU. Noile masuri, pe cat de dure, pe atat sunt generatoare de nemultumiri. Economia, si asa la pamant, mai primeste inca o lovitura prin noile restrictii impuse. Secretarul de Stat, Raed Arafat a incercat sa explice .

Raed Arafat: Orice regula este contestata automat de pe mai multe paliere si asta reduce impactul acestor masuri, uneori Masurile au nevoie de timp sa produca efect

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a facut un apel la respectarea regulilor de protectie sanitara, pe fondul noilor restrictii din tara. Orice regula este.

Raed Arafat: Sunt zone unde toate paturile la ATI sunt ocupate

Secretarul de stat Raed Arafat a sustine ca Romania mai are in acest moment peste 300 de ventilatoar.

Raed Arafat: Asta se va intampla intr-o luna, daca numarul de cazuri va continua sa creasca! Scrie si in Hotararea de Guvern!

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat ca, in cazul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus va continua sa creasca, masurile de restrictie intrate in vigoare cu o zi in urma vor continua si se vor impune si altele suplimentare, astfel incat numarul de cazuri sa inceapa sa scada.

Raed Arafat, mesaj clar: De ce este nevoie, de fapt, de interzicerea circulatiei pe timp de noapte

Raed Arafat a explicat, duminica seara, la Antena 3, de ce a fost luata masura interdictiei deplasarilor pe timp de noapte, intre orele 23. 00 si 5. 00, cu cateva exceptii clare. Secretarul de stat in MAI spune ca aceasta masura a fost luata, din aceleasi rationamente, si de alta tari occidentale.

Cum trebuie decalat programul angajatilor, de luni. Raed Arafat: Cei care vin cu transportul in comun se vor imparti

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a explicat cum trebuie aplicata prevederea care ii obliga pe angajatori sa decaleze programul angajatilor, incepand de luni, 9 noiembrie 2020.

Medicii sunt epuizati, paturile ATI se ocupa tot mai repede, anunta secretarul general al Guvernului

Antonel Tanase, secretar general al Guvernului Orban, a avertizat, marti, ca personalul medical din .

Raed Arafat, vestea trista a momentului. Ce ii asteapta pe romani peste cateva zile: Asta scrie si in hotararea de Guvern

Seful DSU, Raed Arafat, a vorbit de curand despre situatia disperata a Romaniei, cat si despre masurile care vor fi adoptate daca cifrele din anchetele epidemiologice nu scad. Din pacate, romanii se afla cu un picior in prapastie, analizand la rece contextul actual al sistemului medical. Autoritatile vor fi obligate sa ia masuri suplimentare Raed .

Raed Arafat rupe tacerea. De ce a fost restrictionata, de fapt, circulatia in timpul noptii

Raed Arafat a explicat in cursul serii de duminica despre noile masuri care se vor intra in vigoare incepand de astazi. Seful DSU a mentionat in mod special despre interdictia de a circula noaptea si despre categoria de persoane care a influentat aceasta decizie. Ce pericole existau in timpul noptii Raed Arafat a vorbit in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )