Libnet.ro
UNICEF

07:15

Reactia lui Victor Ponta dupa ce un jurnalist a scris Sper sa crapi: S-a ajuns mult prea departe

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Victor Ponta dupa ce un jurnalist a scris Sper sa crapi: S-a ajuns mult prea departe

Invitat pe platoul postului Romania TV, Victor Ponta a comentat gestul jurnalistului de la Hotnews care a facut o confuzie intre profilul personal si cel al publicatiei la care scria, publicand un comentariu calificat drept ingrozitor, inacceptabil, la adresa fostului premier. continuă pe România Liberă

Sper sa crapi, Victor Ponta. Derapaj incredibil al jurnalistilor de la Hotnews (FOTO)

Derapaj incredibil al jurnalistilor de la Hotnews. Un editor al paginii de Facebook ce apartine site-ului de stiri a distribuit un articol despre Victor Ponta cu un comentariu jignitor la adresa fostului premier.

PNL sare in apararea lui Dacian Ciolos cu o caricatura in care il ironizeaza pe Victor Ponta

Liberalii sar in apararea lui Dacian Ciolos, dupa ce, Victor Ponta a scris, marti, pe Facebook, ca exista similitudini intre premier si Julien Sorel, personajul din romanul Rosu si Negru scris de Stendhal.

OBRAZNICIE PUERILA. Victor Ponta face glume infantile despre prenumele lui Ciolos: Daca citea mama sa Fratii Jderi sau Fratii Karamazov, cum il strigam pe premierul emanat din flacarile de la Colectiv ?!?

Victor Ponta a scris, marti, pe Facebook, ca exista similitudini intre Dacian Ciolos si Julien Sorel, dupa ce prim-ministrul a spus ca prenumele Julien a fost ales de mama sa ca urmare a impresiei pe care i-a facut-o personajul principal al romanului Rosu si negru de Stendhal.

Victor Ponta: Daca mama lui Ciolos citea Fratii Jderi, cum il strigam pe premierul emanat din flacarile de la Colectiv?

Victor Ponta a scris, marti,pe Facebook, ca exista similitudini intre Dacian Ciolos si Julien Sorel, dupa ce prim-ministrul a spus ca prenumele Julien a fost ales de mama sa ca urmare a impresiei pe care i-a facut-o personajul principal al romanului Rosu si negru de Stendhal.

Victor Ponta ii acuza pe Klaus Iohannis si pe premierul Dacian Ciolos ca distribuie tara catre firmele straine. Mesajul politicianului catre sustinatori: Pe 11 decembrie stim toti cu cine si de ce votam

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, nu rateaza nicio ocazie de a ataca actuala conducere a Romaniei. Ponta a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca guvernarea USL PSD si ALDE) a relansat economic tara in perioada 2012 - 2015 .

FOTO. HotNews a dat un om afara, dupa ce i-a urat lui Victor Ponta sa crape. Internautii cer reangajarea eroului

Site-ul de stiri HotNews a anuntat, miercuri, ca a concediat un administrator al paginii de Facebook, care a postat un mesaj calificat drept ingrozitor, inacceptabil, la adresa fostului premier Victor Ponta.

Razboi total intre Victor Ponta si Traian Basescu: il urmaresc cu mare neplacere

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a subliniat faptul ca in timpul mandatului sau nu a facut dosar penal nimanui spre deosebire de fostul sef de stat, Traian Basescu .

Dosarul Turceni-Rovinari: Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a venit la Curtea Suprema

Fostul premier Victor Ponta a venit la ora 09. 00 la Curtea Suprema unde are termen in dosarul Turceni-Rovinari, in care este judecat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat.

O duduie, evident fara nicio sansa, care ar face mai mult rau decat Armata Rosie! Ce declara Victor Ponta despre Maia Sandu, candidatul pro-european la presedintia Republicii Moldova (FOTO)

Victor Ponta a avut o postare extrem de dura pe pagina personala de Facebook, in 14 septembrie, in care isi profunda nemultumire pe faptul ca in Romania se contureaza un sprijin.

Un an de la Colectiv. Victor Ponta insinueaza ca tragedia a fost organizata

La un an scurs de la tragedia petrecuta in clubul Colectiv, fostul premier Victor Ponta insinueaza ca cei 64 de tineri au murit de o mana criminala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )