Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dosarul Turceni-Rovinari: Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a venit la Curtea Suprema

Adevărul Adevărul,
Dosarul Turceni-Rovinari: Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a venit la Curtea Suprema

Fostul premier Victor Ponta a venit la ora 09. 00 la Curtea Suprema unde are termen in dosarul Turceni-Rovinari, in care este judecat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat. continuă pe Adevărul

Victor Ponta ii acuza pe Klaus Iohannis si pe premierul Dacian Ciolos ca distribuie tara catre firmele straine. Mesajul politicianului catre sustinatori: Pe 11 decembrie stim toti cu cine si de ce votam

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, nu rateaza nicio ocazie de a ataca actuala conducere a Romaniei. Ponta a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca guvernarea USL PSD si ALDE) a relansat economic tara in perioada 2012 - 2015 .

Un an de la Colectiv. Victor Ponta insinueaza ca tragedia a fost organizata

La un an scurs de la tragedia petrecuta in clubul Colectiv, fostul premier Victor Ponta insinueaza ca cei 64 de tineri au murit de o mana criminala.

Fostul premier Tony Blair: Un al doilea referendum pe tema Brexit nu ar trebui exclus

Britanicii ar trebui sa fie consultati, poate chiar si printr-un referendum, in legatura cu acordul Marii Britanii privind parasirea Uniunii Europene, este de parere fostul premier Tony.

O duduie, evident fara nicio sansa, care ar face mai mult rau decat Armata Rosie! Ce declara Victor Ponta despre Maia Sandu, candidatul pro-european la presedintia Republicii Moldova (FOTO)

Victor Ponta a avut o postare extrem de dura pe pagina personala de Facebook, in 14 septembrie, in care isi profunda nemultumire pe faptul ca in Romania se contureaza un sprijin.

Victor Ponta il ironizeaza pe Iohannis, dupa ce seful statului s-a asezat pe un scaun la Masa Tacerii a lui Brancusi

Victor Ponta a comentat ironic, pe Internet, gestul presedintelui Klaus Iohannis, care s-a asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii din Targu Jiu si s-a lasat fotografiat in aceasta postura.

FOTO: Iohannis, gafa la Targu Jiu: S-a fotografiat stand la Masa Tacerii, desi este interzis contactul cu operele lui Brancusi. Victor Ponta il ironizeaza pe Iohannis

Victor Ponta a comentat ironic, pe Internet, gestul presedintelui Klaus Iohannis, care s-a asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii, la Targu Jiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )