Libnet.ro
UNICEF

08:30

Reactia Ministerului Afacerilor Externe din Romania dupa atentatul din Istanbul

Antena3 Antena3,
Reactia Ministerului Afacerilor Externe din Romania dupa atentatul din Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe din Romania condamna ferm atacul care s-a soldat cu un numar foarte mare de victime si atrage atentia asupra importantei combaterii terorismului. Ministerul Afacerilor. continuă pe Antena3

Un roman a fost ranit in urma panicii si busculadei create dupa atentatul de la Aeroportul Ataturk (VIDEO)

Ministerul de Extern din Romania a afirmat ca un roman ar fi fost ranit in urma atentatului din Istanbul, dar acesta nu a fost victima directa a atacului, ci a super mai multe rani usoare.

BREXIT. O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de iesirea acesteia din UE

O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de Brexit dupa ce facuse investitii destinate special derularii exportului catre spatiul comercial al Regatului Unit.

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

PREVIZIUNE. Piata de software din Romania va depasi 3% din PIB

Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Teodor Blidarus, a declarat, marti, ca piata de software din Romania va depasi 3% din PIB, iar IT-ul va reprezenta peste 10% din PIB, in urmatorii ani.

Companiile din Romania se asteapta la cresterea activitati, pana in august

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere a activitatii in toate sectoarele economice, in perioada iunie-august, si la un avans moderat al numarului de salariati in cele mai multe domenii, in timp ce preturile ar putea creste in.

FOTO+VIDEO. Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Noi informatii despre atac. Din ce tari provin victimele

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News. Guvernul turc da publicitatii noi informatii privind atentatul: nici unul din cei trei atacatori nu a trecut prin controlul de securitate. Doi dintre ei s-au detonat in aeroport, iar al treilea, in parcare.

FOTO. Ce scrie presa turca, dupa atentatul de pe aeroportul Ataturk

Presa turca a scris cu manie si indignare despre atentatul de marti noaptea, asupra aeroportului international Ataturk, soldat cu 36 de morti si aproximativ 150 de raniti, transmite BBC News.

Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Au inceput funeraliile victimelor identificate

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News.

MAE, dupa atentatul de la Istanbul: 40 de romani au cerut sprijin consular, o singura persoana a fost ranita usor

In urma atentatului de la Istanbul, aproximativ 40 de romani au solicitat sprijin din partea Consulatului General al Romaniei la Istanbul, fiindu-le facilitata cazarea la hotelurile din apropierea aeroportului, insa acestia nu au fost raniti, cu.

Ce ar trebui sa faca Romania dupa Brexit, dar nu va face

Pentru o singura data suntem perfect de acord cu presedintele Romaniei. Criza Brexit-ului contine oportunitati importante pentru Romania. Ne temem insa ca nu ne gandim deloc la aceleasi oportunitati, dimpotriva. Din punctul nostru de vedere, avem oportunitatea sa facem o Romanie mai liberala economic si politic decat partenerii din UE, mai puternica din punctul de vedere al statului de drept decat partenerii din UE si mai atlantista chiar decat cei mai atlantisti europeni, cum e Polonia. in schimb, ne temem ca vom apuca in directia opusa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )