Libnet.ro
UNICEF

22:30

BREXIT. O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de iesirea acesteia din UE

România Liberă România Liberă,
BREXIT. O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de iesirea acesteia din UE

O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de Brexit dupa ce facuse investitii destinate special derularii exportului catre spatiul comercial al Regatului Unit. continuă pe România Liberă

Reactia Ministerului Afacerilor Externe din Romania dupa atentatul din Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe din Romania condamna ferm atacul care s-a soldat cu un numar foarte mare de victime si atrage atentia asupra importantei combaterii terorismului. Ministerul Afacerilor.

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

PREVIZIUNE. Piata de software din Romania va depasi 3% din PIB

Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Teodor Blidarus, a declarat, marti, ca piata de software din Romania va depasi 3% din PIB, iar IT-ul va reprezenta peste 10% din PIB, in urmatorii ani.

Companiile din Romania se asteapta la cresterea activitati, pana in august

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere a activitatii in toate sectoarele economice, in perioada iunie-august, si la un avans moderat al numarului de salariati in cele mai multe domenii, in timp ce preturile ar putea creste in.

Efectele Brexit-ului asupra unui britanic din Romania: O sa fac cerere pentru cetatenie romana

Britanicii care traiesc in Romania au un punct comun asupra rezultatului referendumul prin care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana. Acestia il considera o greseala majora ce va avea.

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

BREXIT. Nationalistii din Tara Galilor cer independenta fata de Marea Britanie

Un partid nationalist anunta intensificarea eforturilor pentru a obtine independenta regiunii Tara Galilor fata de Marea Britanie, dupa demersuri similare in Scotia si Irlanda de Nord. in curs.

Tafna prostului vs. Brexit. Traian Basescu: Romania o sa dea o sansa Marii Britanii sa ramana in UE (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, face o analiza a situatiei post-Brexit intr-o postare pe Facebook. Intitulata 'Tafna prostului', postarea explica de ce liderii eu.

Klaus Iohannis a declinat invitatia la summitul popularilor europeni pe tema viitorului UE dupa Brexit: Romania, singura tara din PPE care nu are reprezentant

Presedintele Klaus Iohannis nu participa la summitul PPE care preceda sedinta consiliului European, absenta inexplicabila in conditiile in care tema discutiei este viitorul UE dupa.

Brexit: Paradoxul Sunderland - De ce a votat masiv pentru iesirea din UE orasul in care se gaseste cea mai mare uzina auto din Regatul Unit

Sunderland este un oras de 180. 000 de locuitori din nord-estul Angliei, un oras cunoscut pentru echipa sa de fotbal, pentru uriasa fabrica Nissan si, mai nou, pentru faptul ca 61% dintre locuitori au votat pentru Brexit. Votul din Sunderland a uluit multa lume, inclusv pe sefii Nissan, mai ales ca in ultimele luni se facuse o campanie puternmica pentru ramanerea in UE, fiindca altfel ar fi pus in pericol viitorul locurilor de munca. De ce Sunderland a votat pentru Brexit si ce lucruri au contat puteti citi in articol.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )