Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reactia Patriarhiei Romane la videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie

Antena3 Antena3,
Reactia Patriarhiei Romane la videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie

Parintele Vasile Banescu, purtator de cuvant al Patriahiei Romane ofera o pozitie oficiala a prelatilor ortodocsi in privinta piesei de la Taxi, Despre smerenie, scrie. continuă pe Antena3

Grigore Lese cere sa fie scos urgent din videoclipul trupei Taxi

Grigore Lese cere sa fie scos urgent din videoclipul trupei Taxi Despre smerenie, dupa ce piesa a starnit o adevarata controversa in Romania. Artistul sustine ca a fost sunat de oficiali ai Bisericii Ortodoxe Romane, iar piesa a fost inteleasa gresit, motiv pentru care nu vrea ca numele sau sa fie implicat in acest scandal.

Grigore Lese cere sa fie scos urgent din videoclipul trupei Taxi! Cum raspund membrii formatiei

Grigore Lese cere sa fie scos urgent din videoclipul trupei Taxi Despre smerenie, dupa ce piesa a starnit o adevarata controversa in Romania. Artistul sustine ca a fost sunat de oficiali ai Bisericii Ortodoxe Romane, iar piesa a fost inteleasa gresit, motiv pentru care nu vrea ca numele sau sa fie implicat in acest scandal.

Dan Teodorescu (Taxi): Despre smerenie nu este un manifest impotriva Catedralei/ Cred cu tarie in Dumnezeu

Dupa scandalul de proportii starnit de videoclipul Despre smerenie, al trupei Taxi, solistul formatiei, Dan Teodorescu, a postat un mesaj pe Facebook in care vine cu precizari legate de continutul piesei. Astfel, artistul spune ca Despre smerenie nu este un manifest impotriva Catedralei, piesa fiind o parabola. Teodorescu le cere scuze inca o data celor pe care i-a suparat, mentionand ca este un crestin care crede cu tarie in Dumnezeu.

Irina Margareta Nistor a primit o amenintare sinistra dupa aparitia in clipul Taxi

Criticul de film Irina Margareta Nistor a spus la RFI ca a primit un cosciug virtual, dupa ce a aparut in videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie. Ea le recomanda celor care au criticat vehement m.

inca o vedeta care apare in clipul trupei Taxi, criticata dur pe internet

Alexandra Ungureanu este una dintre cele 33 de vedete care apar in clipul trupei Taxi, Despre Smerenie. Eu sunt in post si nu voi raspunde atacurilor. Primesc multe mesaje pe contul de.

Mircea Badea, despre videoclipul trupei Taxi: Pe mine m-a enervat intotdeauna sa-mi spuna un om ce prefera Dumnezeu. Ce mesaj are pentru Andreea Esca

Mircea Badea a spus, duminica, in emisiunea in Gura Presei, ca el considera ca a fost cel mai aproape de moarte in weekendul care tocmai a trecut si, de sambata, si-a dat.

Mircea Cartarescu, dupa reactiile la piesa-manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului: Razboiul iscat din senin si prosteste din neintelegerea unui poem cantat nu e razboiul meu/ Nu e o pozitionare atee

Mircea Cartarescu a postat, luni, un mesaj pe Facebook in care explica faptul ca videoclipul formatiei Taxi, Despre smerenie, in care apare si el, nu este un atac la adresa Catedralei Mantuirii Neamului. Scriitorul precizeaza ca prin acest clip in care apar peste peste 30 de nume din showbiz, muzicieni si oameni de cultura, nu se cere oprirea lucrarilor la catedrala si nu este vorba despre o pozitionare atee, e doar o poezie cantata.

Videoclipul Despre smerenie, al trupei Taxi, a fost scos de pe Youtube

Trupa Taxi a anuntat, miercuri, ca videoclipul care a iscat un intreg scandal ,Despre smerenie, a fost scos de pe Youtube pentru a respecta decizia domnului Grigore Lese de a se retrage din clip. O varianta in care cantaretul de muzica populara nu va mai fi inclus, va fi incarcata pe canalul de Youtube dupa sarbatorile pascale. Grigore Lese a cerut sa fie scos din clip pe motiv ca nu stia continutul piesei. Trupa Taxi a mai precizat ca nu se razgandeste, nu se retrage, si va reveni cu o noua varianta a clipului Despre smerenie.

Furtuna pe net: Ce spun personalitatile care apar in videoclipul Despre smerenie al trupei Taxi dupa reactiile starnite de clip

Videoclipul-manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului, Despre smerenie, al trupei Taxi a starnit in doar cateva zile de la lansare o furtuna de reactii pe net. Pe de o parte, sunt cei care critica cu inversunare initiativa formatiei, de cealalta parte stau cei care lauda si aplauda proiectul. Astfel, piesa a adus in atentia opiniei publice un conflict vechi intre cei care sustin construirea Catedralei si cei care sunt impotriva. Cateva dintre cele 33 de personalitati romanesti care canta alaturi de Taxi, ca Dumnezeu prefera spatiile mici, au venit cu precizari legate de videoclip. Grigore Lese a cerut chiar sa fie scos din clip pe motiv ca nu stia continutul piesei, dar realitatea arata ca stia. Un caz aparte e Mircea Cartarescu, caruia un internaut i-a ars chiar o carte. Intre timp, piesa a ajuns la aproape 800. 000 de vizualizari pe Youtube.

Trupa TAXI retrage videoclipul Despre smerenie! De ce a luat trupa aceasta decizie

Trupa TAXI retrage videoclipul Despre smerenie dupa scandalul de amploare iscat in ultimele zile. Reprezentantii trupei anunta ca videoclipul va fi modificat ca urmare a cererii lui Grigore Lese de a fi scos din randul celor 33 de vedete care iau parte la acest manifest asa cum anunta aici Agentia de Presa Mondena la inceputul [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )