Libnet.ro
UNICEF

19:31

Reactia Simonei dupa meciul piercut in semifinala de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea

B1 B1,
Reactia Simonei dupa meciul piercut in semifinala de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea

Dupa ce a pierdut meciul din sferturile de finala de la Wimbledon, Simona Halep a declarat, ca intradevar a a fost la un pas de a ajunge in fruntea WTA, insa a delcarat ca este foarte multumita. continuă pe B1

Simona Halep, RAVASITA dupa meciul pierdut la Wimbledon: Mesajul TULBURATOR al romancei (FOTO)

Simona Halep, ravasita dupa meciul pierdut marti in sferturile de finala de la Wimbledon. Partida pierduta in fata reprezentantei gazdelor, Johanna Konta, a facut ca Simona sa rateze sansa de a ur.

Simona Halep, dupa infrangerea de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea. Am multi ani in fata pentru a ajunge numarul unu

Tenismena Simona Halep a declarat, dupa infrangerea suferita la Wimbledon, ca este multumita de performanta sa, potrivit wtatennis. com.

Rafael Nadal, dupa eliminarea de la Wimbledon: Sunt trist, insa asta este situatia, viata continua

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul 2 mondial, a afirmat ca nu se astepta sa piarda intalnirea cu luxemburghez Gilles Muller, disputata luni in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, insa a recunoscut ca nu a facut cel mai bun joc al sau pe iarba de la All England Club.

Presa straina, dupa meciul lui Halep: S-a aparat cu o disperare geniala

Simona Halep a ratat pentru a treia oara consecutiv sansa de a ajunge numarul unu mondial, dupa meciul de marti cu Johanna Konta, iar romanca noastra s-a aparat cu o disperare geniala, scrie.

Reactie NECONTROLATA a lui Nastase dupa meciul Simonei cu Johanna Konta: Asa ma RAZBUNA si pe mine pe englezii astia IDIOTI

Fostul mare tenismen, Ilie Nastase a comentat SimoneiHalep din sferturile de finala de la Wimbledon. Pe fostul lider mondial nu l-a deranjat faptul ca Halep nu a ajuns lider WTA.

Simona Halep, scandalizata dupa meciul cu Konta: Asa face ea mereu!

Simona Halep aratat calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon si, totodata, sansa de a deveni numarul unu mondial, insa a tinut sa sublinieze caultimul punct al meciului cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )