Libnet.ro
UNICEF

15:45

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Harriet Dart: Finalul a fost putin periculos

Hotnews Hotnews,
 Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Harriet Dart: Finalul a fost putin periculos

Simona Halep a trait periculos finalul meciului cu Harriet Dart, din turul al doilea de la Australian Open, dupa ce britanica a revenit de la 1-5, castigand trei game-uri la rand. Numarul 3 WTA a declarat ca ii place sa joace sub presiune, dar prefera sa termine meciurile atunci cand are sansa. continuă pe Hotnews

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

Parea un antrenament cu public, dar putea sa se termine urat. Halep, dupa victoria cu Dart de la Australian Open: Simteam presiunea, ca nu pot inchide meciul (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, a recunoscut ca simtea presiunea ca nu poate inchide meciul, la finalul partidei cu Harriet Dart din turul al II-lea de la Australian Open. Sportiva noastra.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady

Calificata in turul 2 la Australian Open, Simona Halep a reactionat la cald dupa meciul cu Jennifer Brady oferind detalii si despre cazatura suferita in timpul primului set.

DigiSport: Reactia dura a englezilor dupa victoria Simonei Halep cu Harriet Dart. Romania nu are nicio sansa la acest capitol

Presa din Marea Britanie a reactionat dur dupa ce Harriet Dart a fost invinsa de Simona Halep, la Australian Open. Jurnalistii de la Daily Mail sustin ca Federatia engleza are un buget de 40 de milioane de lire sterline. Chiar si asa, ei nu se pot apropia de rezultatele Romaniei.

CTP, dezamagit de reactia Simonei: Ce il ingrijoreaza dupa o victorie lejera pentru Halep

Cristian Tudor Popescu s-a bucurat de calificarea Simonei Halep 3 WTA) in turul III de la Australian Open, insa, in acelasi timp, e ingrijorat de un aspect pe care l-a remarcat in duelul cu Harriet Dart 173 WTA).

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul 3 la Australian Open

Simona Halep Harriet Dart Live Video in turul 2 la Australian Open. Partida programata joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate de meci.

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul III de la Australian Open. Britanica a avut o rabufnire neasteptata de orgoliu in actul secund

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart, 173 WTA, in turul II de la Australian Open, intr-o partida in care problema castigatoarei nu s-a pus nicio secunda. Simona Halep a pornit ca din tun in meci si a.

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

VIDEO Australian Open: Harriet Dart, adversara Simonei Halep in turul doi

Harriet Dart Marea Britanie, 173 WTA), jucatoare venita din calificari, va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea de la Australian Open. Britanica a invins-o in trei seturi pe japoneza Misaki Doi 82 WTA), scor 2-6, 6-4, 7-66), dupa doua ore si 49 de minute.

VIDEO Cine este adversara Simonei Halep - Nu a reusit pana acum sa patrunda in TOP 100 mondial - Cand va avea loc meciul

Harriet Dart este un nume care nu spune mare lucru pentru iubitorii tenisului din Romania, jucatoarea de 23 de ani aflandu-se la doar a doua prezenta pe tabloul principal de la Australian Open. Cu toate acestea, poate fi o jucatoare periculoasa daca nu i se acorda atentia cuvenita. Simona Halep vs Harriet Dart din turul doi de la Australian Open va avea loc joi, de la ora 10:00 ora Romaniei) urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )