Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactie intarziata in cazul Bodnariu, acuza copresedintele PNL Alina Gorghiu

România Liberă România Liberă,
Reactie intarziata in cazul Bodnariu, acuza copresedintele PNL Alina Gorghiu

A fost o reactie intarziata din partea statului roman. Ma bucur ca intr-un final au inteles ca este important sa protejezi orice cetatean indiferent unde se afla si sa soliciti o procedura transparenta. in mod cert, statul este suveran sa isi gestioneze procedurile, legile, dar o procedura transparenta esti obligat sa soliciti, esti obligat sa te ingrijesti de soarta cetateanului tau, mai ales ca vorbim de copii minori, cetateni romani, a declarat Alina Gorghiu luni seara la postul Digi 24, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Gorghiu: A fost o reactie intarziata din partea statului roman in cazul Bodnariu

ACTUALIZARE 22:07 Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca in cazul Bodnariu a fost o reactie intarziata din partea statului roman, transmit surse din presa.

Episcopul Europei de Nord, despre cazul Bodnariu: Greu de inteles cum separarea fortata de familie poate fi in interesul copiilor

Episcopul Macarie Dragoi al Europei de Nord, aflat in vizita in Norvegia, a spus, despre cazul Bodnariu, ca este foarte greu de inteles cum separarea fortata de parinti ar putea fi o masura luata in.

Ce spune episcopul Europei de Nord despre cazul Bodnariu

Episcopul Macarie Dragoi al Europei de Nord, aflat in vizita in Norvegia, a spus, despre cazul Bodnariu, ca este foarte greu de inteles cum separarea fortata de parinti ar putea fi o masura luata in interesul copiilor, facand apel la autoritati sa gaseasca solutii legale si umane pentru familie.

Avocatul Poporului a primit raspunsul Ombudsman-ului din Norvegia in cazul Bodnariu

Avocatul Poporului a primit raspuns de la Ombudsman-ul din Norvegia, la adresa trimisa, in 23 decembrie 2015, in cazul celor cinci copii ai familiei Bodnariu preluati de autoritatile de protectie a copilului Barnevernet) din Norvegia.

Eurodeputatii PSD le-au scris lui Schulz si Hahn despre cazul Bodnariu

Delegatia europarlamentarilor PSD le-a transmis presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, precum si Comisarului european pentru politica de vecinatate, Johannes Hahn, scrisori prin care solicita o interventie a celor doi oficiali in cazul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )