Libnet.ro
UNICEF

21:15

Reactii dupa CFR Cluj FCSB. Edi Iordanescu: O victorie de moral

Online Sport Online Sport,
Reactii dupa CFR Cluj FCSB. Edi Iordanescu: O victorie de moral

CFR Cluj a invins FCSB, cu 2-0 1-0), intr-un meci din etapa a 13-a in CASA Liga 1. Vedeti mai jos ce au declarat antrenorii celor doua echipe dupa meciul din Gruia. continuă pe Online Sport

Asa am trait CFR Cluj - FCSB 2-0

Derby-ul campionatului s-a disputat duminica seara in Gruia, acolo unde echipa cu cea mai buna aparare primeste vizita formatiei cu cel mai bun atac. Meciul CFR Cluj - FCSB e live text in aceasta pagina incepand cu ora 21:00.

CFR Cluj FCSB 2-0. Prima infrangere a ros-albastrilor dupa sapte victorii la rand

Campioana CFR Cluj s-a impus in fata rivalei la titlu FCSB, cu 2-0 1-0), intr-un meci din etapa a 13-a in CASA Liga 1.

Liga 1: CFR Cluj vs FCSB 2-0 Ardelenii, la trei puncte in spatele liderului - Bucurestenii, invinsi dupa aproape trei luni

CFR Cluj ramane o nuca tare pentru FCSB. Formatia pregatita de Edi Iordanescu a oprit seria de sapte victorii consecutive a bucurestenilor 2-0) si s-a apropiat la trei puncte in clasament ocupa locul 3 cu 27 de puncte, FCSB are 30).

Edi Iordanescu optimist inaintea meciului decisiv de la Berna

Antrenorul Edi Iordanescu revine in cupele europene alaturi de CFR Cluj, echipa de la care a fost demis tocmai dupa meci european pierdut in faza preliminariilor n. a. - contra lui Malmo).

Ce spune Edi Iordanescu despre cazul Coltescu - Cum isi motiveaza sustinerea pentru arbitrul roman

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordanescu, a declarat, sambata, ca brigada de arbitri de la meciul PSG Istanbul BB a folosit o exprimare total nefericita, insa a fost pusa intr-o situatie nefavorabila pe nedrept, fiind totul interpretat si dus la extrem.

Europa League: Young Boys Berna vs CFR Cluj (de la ora 19:55) - Ardelenii au nevoie de victorie pentru calificarea in primavara europeana

CFR Cluj are nevoie de o victorie, joi seara, in ultima etapa din grupele Europa League, pentru a se califica in primavara europeana. Echipa pregatita de Edward Iordanescu va juca pe terenul lui Young Boys Berna, de la ora 19:55, iar partida va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport, Telekom Sport si Look Plus.

Ce a scris presa elvetiana dupa penaltiul controversat primit de Young Boys in meciul cu CFR Cluj

Publicatia elvetiana Blick a dat dovada de fair-play si a recunoscut ca deciziile luate de arbitrul partidei dintre Young Boys si CFR Cluj, scor 2-1, au fost mai mult decat controversate. Formatia din Berna s-a calificat in 16-imile Europa League, in timp ce ardelenii condusi de Edward Iordanescu au parasit competitia.

VIDEO Europa League: Young Boys Berna vs CFR Cluj 2-1 Ardelenii parasesc competitia, dupa ce arbitrul a facut praf finalul partidei

CFR Cluj s-a aflat la doar cateva minute distanta de 16-imile Europa League. Obligati sa castige in Elvetia, ardelenii au deschis scorul in minutul 84 Debeljuh a marcat din pozitie de ofsaid), insa nu au rezistat pana la final. Benoit Bastien a dictat usor un penalti si l-a eliminat pe Balgradean pentru proteste 90+1), Nsame a egalat de la 11 metri 90+3) si a primit cartonas rosu la faza urmatoare 90+5), insa Gaudino a adus victoria celor de la Young Boys Berna 2-1) dupa ce echipa lui Edward Iordanescu a pierdut balonul si a fost prinsa pe contraatac 90+6). Djokovic a fost si el eliminat 90+7), dupa ce l-a insultat pe arbitrul francez.

Asa am trait Young Boys - CFR Cluj 2-1

CFR Cluj si-a jucat viitorul european, joi seara, la Berna cu Young Boys. Meciul a fost live text in aceasta pagina dupa ora 19:55.

CFR Cluj,1-2 cu Young Boys,nu prinde primavara europeana! Rezultatul a fost influentat de greseli de arbitraj

CFR Cluj a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-0), de Young Boys Berna, in etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )