Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactii dupa a doua dezbatere. O confruntare mai echilibrata. Iohannis, mai combativ. Ponta, defensiv

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa a doua dezbatere. O confruntare mai echilibrata. Iohannis, mai combativ. Ponta, defensiv

Candidatii la presedintia Romaniei, Victor Ponta si Klaus Iohannis, s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Dupa ce dezbaterea de la Realitatae TV l-ar fi scos castigator pe Victor Ponta, seara de miercuri a egalat balanta intre cei doi prezidentiabili, spun analistii politici si bloggerii adevarul. ro. continuă pe Adevărul

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

Reactii dupa prima dezbatere prezidentiala. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a castigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul

Reactiile pe tema primei dezbateri dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis continua sa apara. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il vede invingator pe Victor Ponta, care nu a pierdut, deci a castigat, dar a.

Reactii dupa prima dezbatere prezidentiala. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a castigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul (VIDEO)

Reactiile pe tema primei dezbateri dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis continua sa apara. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il vede invingator pe Victor Ponta, care nu a pierdut, deci a castigat, dar a.

Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidentiala: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toata materia. Iohannis zici ca nici n-are consilieri (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, a doua dezbatere prezidentiala intre Ponta si Iohannis, afirmand ca fata de confruntarea anterioara, este cea mai bine moderata discutie din istoria.

A doua dezbatere Ponta-Iohannis, analizata la Antena 3

Oana Stancu, Alessandra Stoicescu, Adrian Ursu, Mugur Ciuvica - presedintele GIP si Mircea Badea au analizat, miercuri seara, cea de-a doua dezbatere electorala dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Ponta si Iohannis participa la a doua dezbatere televizata

Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidati in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, participa miercuri, de la ora 20. 00, la o noua confruntare electorala televizata, in direct de aceasta data la postul B1 TV. Dezbaterea a inceput, intrebarile se trag la sorti, iar fiecare candidat are dreptul la un raspuns de 2 minute, plus un drept la replica de un minut.

A doua dezbatere: Iohannis relaxat, Ponta apoplectic, liberalism si peronism

Rar l-am vazut pe plagiator mai enervat. L-a scos din minti zambetul lui Klaus Iohannis. Dar cred ca lucrul care l-a exasperat a fost salva cu care a inceput dezbaterea, momentul in care profesorul de liceu Klaus Iohannis i-a atras atentia micului Ceausescu, cum inspirat l-a numit Monica Macovei, ca este un snapan, un hot, un potlogar, ca a copiat. Din acea clipa, sarlatanul Ponta si-a pierdut controlul de sine. A scos pe gura tot felul de minuni, intre care aceasta: Nu poti ridica nimic durabil fara mana stanga si mana dreapta.

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

GALERIE FOTO. A doua dezbatere electorala Iohannis-Ponta de pe B1, preluata DOAR de Digi 24

Dezbaterea electorala de miercuri seara de la Realitatea Tv dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a fost preluata doar de toate televiziunile de stiri din Romania: Antena 3, RTV, Digi 24 si Realitatea TV stire in curs de actualizare .

UDMR sesizeaza BEC dupa aparitia unor pliante electorale anti-Iohannis, in limba maghiara

UDMR depune o sesizare la Biroul Electoral Central BEC) dupa aparitia, in cutiile postale ale unor persoane din Harghita, Covasna si Mures, a unor pliante in limba maghiara in care se arata ca liderul Uniunii Kelemen Hunor, si fostul presedinte Marko.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )