Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactii dupa victoria lui FCSB in fata CSU Craiova: Am reintrat in lupta pentru titlu

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa victoria lui FCSB in fata CSU Craiova: Am reintrat in lupta pentru titlu

FCSB s-a impus in mod categoric in fata celor de la CSU Craiova, scor 4-1, Razvan Oaida fiind marcatorul unei duble in duelul din play-off-ul Ligii I. continuă pe Adevărul

FCSB invinge CSU Craiova in play-off si se apropie la doar trei puncte de liderul Ligii I, CFR Cluj

FCSB a invins CSU Craiova, in meciul disputat pe teren propriu, duminica, in play-off-ul Ligii I. Partida s-a jucat fara spectatori, ca masura de precautie in contextul aparitiei coronavirusului pe teritoriul Romaniei.

Liga 1, play-off: FCSB vs CSU Craiova 4-1 Echipa lui Vintila urca pe locul secund

Dupa o prima repriza echilibrata in care ambele echipe au marcat cate un gol, FCSB a profitat din plin de erorile celor de la CSU Craiova, a mai inscris de trei ori 4-1) si a urcat pe locul secund in clasamentul Ligii 1. Partida de pe Arena Nationala s-a disputat fara spectatori, ca masura de protectie impotriva extinderii numarului de imbolnaviri cu coronavirus.

Vintila dupa victoria cu Craiova: Un meci fantastic. Ce sfat i-a dat lui Vlad: Nu trebuie sa faca minuni

Bogdan Vintila s-a declarat multumit de jocul echipei sale in meciul castigat pe teren propriu, scor 4-1, cu Universitatea Craiova, in etapa a 2-a din playoff.

Cine sunt vedetele care au devenit celebre dupa ce au fost Fata de la pagina 5. Imaginile pe care le-ar vrea sterse FOTO

Data viitoare cand cineva iti mai spune ca e foarte greu sa-ti croiesti drum in viata, arata-i colectia de fete de la Pagina din 5 din Libertatea si intreaba-l pe binevoitorul care vrea sa-ti arate calea cea grea munca, perseverenta, alea) cu ce i-ai gresit. Cum sa devii cunoscuta cand nimeni nu te cunoaste Se .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )