Libnet.ro
UNICEF

12:16

REACTIILE liderilor PNL din teritoriu, dupa rezultatele rusinoase de la europarlamentare: Antonescu TREBUIE sa isi dea DEMISIA

Antena3 Antena3,
REACTIILE liderilor PNL din teritoriu, dupa rezultatele rusinoase de la europarlamentare: Antonescu TREBUIE sa isi dea DEMISIA

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, spune ca, daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare potrivit rezultatelor oficiale, presedintele Crin Antonescu va trebui sa-si dea demisia intr-un termen rezonabil, . continuă pe Antena3

Reactiile liderilor PSD din teritoriu dupa rezultatele alegerilor

Reprezentantii Partidului Social Democrat din teritoriu au comentat rezultatele alegerilor europarlamentare, pe baza sondajelor exit-poll, anuntate duminica seara, dupa inchiderea urnelor.

Ce spun liderii PNL din tara dupa rezultatele alegerilor

Presedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, duminica seara ca, in cazul in care PNL obtine sub 20 la suta la alegerile europarlamentare, presedintele partidului, Crin Antonescu, trebuie sa-si dea demisia .

Liderul Partidului Laburist irlandez demisioneaza dupa rezultatele slabe la europarlamentare

Vicepremierul irlandez Eamon Gilmore si-a anuntat luni demisia din functia de lider al Partidului Laburist ca urmare a rezultatelor slabe obtinute la alegerile europene si locale. Eu cred ca eforturile pentru.

Deficit bugetar de 0,28% din PIB dupa patru luni, iar cheltuielile au scazut cu 4%

Executia bugetara s-a incheiat dupa patru luni cu un deficit de aproape 2 miliarde de lei, reprezentand 0,28% din PIB. Astfel, s-a inregistrat o crestere de la 0,14% din PIB la finele lunii martie si o scadere .

Ministrul Sanatatii, in ancheta la Spitalul din Targoviste dupa IMAGINILE cu bolnavii legati de paturi

Ministrul Sanatatii a mers in control la spitalul din Targoviste, acolo unde o echipa a Antena 3 a filmat o pacienta legata de pat, la sectia de terapie intensiva. Nicolae Banicioiu spune ca la inceputul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )