Libnet.ro
UNICEF

05:00

Reactiile liderilor PSD din teritoriu dupa rezultatele alegerilor

România Liberă România Liberă,
Reactiile liderilor PSD din teritoriu dupa rezultatele alegerilor

Reprezentantii Partidului Social Democrat din teritoriu au comentat rezultatele alegerilor europarlamentare, pe baza sondajelor exit-poll, anuntate duminica seara, dupa inchiderea urnelor. continuă pe România Liberă

REACTIILE liderilor PNL din teritoriu, dupa rezultatele rusinoase de la europarlamentare: Antonescu TREBUIE sa isi dea DEMISIA

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, spune ca, daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare potrivit rezultatelor oficiale, presedintele Crin Antonescu va trebui sa-si dea demisia intr-un termen rezonabil, .

Ce spun liderii PNL din tara dupa rezultatele alegerilor

Presedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, duminica seara ca, in cazul in care PNL obtine sub 20 la suta la alegerile europarlamentare, presedintele partidului, Crin Antonescu, trebuie sa-si dea demisia .

Europarlamentare 2014. Rezultatele alegerilor la Cluj-Napoca. PSD-UNPR-PC a obtinut cel mai bun rezultat: 24,96%

Biroul Electoral Judetean a comunicat rezultatele alegerilor europarlamentare 2014 la Cluj. Astfel, alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 24,96%, UDMR 16,44%, PDL - 16,14 %, PNL 13,75, PMP 6,57 %,PRM 1,87.

VIDEO Europarlamentare 2014. Rezultatele alegerilor la Cluj-Napoca. PSD-UNPR-PC a obtinut cel mai bun rezultat: 24,96%

Biroul Electoral Judetean a comunicat rezultatele alegerilor europarlamentare 2014 la Cluj. Astfel, alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 24,96%, UDMR 16,44%, PDL - 16,14 %, PNL 13,75, PMP 6,57 %,PRM 1,87.

Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica este cel mai mare succes al PSD, a declarat, duminica, presedintele executiv al social-democratilor, LiviuDragnea. Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD.

Rezultatele alegerilor europene- in direct/ Prezenta la vot: 43,1% - la nivelul UE; situatia pe fiecare stat membru/ Comparatie cu anul 2009

Primele estimari la nivel european. Rezultatele pe fiecare tara, precum si la nivel european, aici, precum si date comparative de la scrutinul anterior, din 2009. Vezi cum au votat statele UE si care a fost prezenta la vot. Primele rezultate provizorii al votului la nivel european si national - disponibile in jurul orei 24. 00 ora Romaniei).

Cum comenteaza presa europeana rezultatele alegerilor europarlamentare

Presa europeana se afla, luni, sub socul seismului politic pe care il reprezinta ascensiunea partidelor eurofobe la alegerile europene si in special cea a Frontului National, devenit primul partid din Franta .

Antonescu: Astept cu relaxare rezultatele alegerilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a votat la Scoala nr. 73 Barbu Delavrancea din Bucuresti. La iesirea de la urne, liderul liberal a declarat ca a votat pentru cea mai buna echipa si cel mai bun program, el facand totodata apel ca oamenii sa mearga la vot.

Ponta, Antonescu si Elena Udrea au votat. Crin: Astept cu relaxare rezultatele alegerilor. Ponta: Am emotii. Miza este uriasa. Udrea, asteaptata cu flori

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost primul lider de partid care a votat. Antonescu a spus ca asteapta relaxat rezultatul voturilor, desi un scor slab l-ar putea debarca din fruntea PNL. Victor Ponta a fost insotit la urne de Daciana Sarbu si de fetita Irtina, care au afisat o vestimentatie inspirata din motive folclorice nationale. La aceeasi ora a votat si Elena Udrea, care a fost primita cu buchet de flori la intrarea in sectie.

Ponta, Antonescu si Elena Udrea au votat. Crin: Astept cu relaxare rezultatele alegerilor. Ponta: Am emotii. Miza este uriasa. Udrea, asteptata cu flori

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost primul lider de partid care a votat. Antonescu a spus ca asteapta relaxat rezultatul voturilor, desi un scor slab l-ar putea debarca din fruntea PNL. Victor Ponta a fost insotit la urne de Daciana Sarbu si de fetita Irina, care au afisat o vestimentatie inspirata din motive folclorice nationale. La aceeasi ora a votat si Elena Udrea, care a fost primita cu buchet de flori la intrarea in sectie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )