Libnet.ro
UNICEF

16:45

Realitatea TV: Noi perchezitii la firmele lui Adrian Sarbu, pentru evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Realitatea TV: Noi perchezitii la firmele lui Adrian Sarbu, pentru evaziune fiscala

Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza jurnalistii postului Realitatea TV. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Noi perchezitii la firmele lui Adrian Sarbu, pentru evaziune fiscala

ACTUALIZARE 09:06 Politia a descins la sediul Mediafax Politia a descins la sediul grupului Mediafax, detinut de Adrian Sarbu, in contextul in care la aceasta ora Parchetul General efectueaza perchezitii in 14 locatii la firme din media, din Bucuresti si Ilfov. ------- Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza surse judiciare citate de presa. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta.

Realitatea TV: Cinci persoane retinute pentru 24 de ore in dosarul de evaziune fiscala

ACTUALIZARE 14:48 Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul de evaziune fiscala intentat de procurori fata de Mediafax Group, potrivit unor surse citate de jurnalistii Realitatea TV. ------- Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza surse judiciare citate de presa. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta. --- * Judecarea cererii de insolventa a Mediafax Group s-a amanat * Catalin Cretu, manager regional Visa, a fost la Mediafax pentru un interviu pe taxe si impozite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )