Libnet.ro
UNICEF

14:30

Recomandarile politistilor pentru perioada sarbatorilor

Adevărul Adevărul,
Recomandarile politistilor pentru perioada sarbatorilor

Chiar daca in aceasta perioada politistii maramureseni vor fi la datorie, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniste si siguranta publica, astfel incat toti cetatenii sa isi petreaca sarbatorile in liniste, acestia recomanda maramuresenilor sa fie foarte atenti la diferite aspecte si, in caz de nevoie, sa nu ezite sa apeleze la numarul de urgenta 112. continuă pe Adevărul

Programul din perioada sarbatorilor al Serviciului Pasapoarte din Ploiesti

Ploiestenii care au nevoie de eliberarea unui pasaport trebuie sa ia in calcul faptul ca Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple din cadrul Prefecturii Prahova va avea un program special in perioada sarbatorilor.

Mai multi vamesi vor lucra la hotarul intre Romania si Republica Moldova pe perioada sarbatorilor de iarna

Numarul lucratorilor vamali din Romania si Republica Moldova, la frontiera comuna, va fi suplimentat in perioada sarbatorilor de iarna in vederea fluidizarii traficului transfrontalier si asigurarea unor conditii optime de calatorie, anunta Serviciul Vamal.

Circulatia cu transportul public din Ploiesti se face dupa program special in perioada sarbatorilor

In perioada Craciunului si a Revelionului, autobuzele, troleele si tramvaiele din Ploiesti vor circula dupa un program special.

Programul autobuzelor in perioada sarbatorilor

In perioada 25 decembrie 1 ianuarie 2014 autobuzele din municipiul Baia Mare vor circula dupa un program special. Astfel, in zilele de Craciun si in cea de Anul Nou, dar si in unele zilele dintre cele doua sarbatori numarul curselor va fi mai mic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )