Libnet.ro
UNICEF

09:00

Record absolut de viteza pe Autostrada Soarelui: conducea cu 246 de kilometri la ora

Adevărul Adevărul,
Record absolut de viteza pe Autostrada Soarelui: conducea cu 246 de kilometri la ora

Noaptea trecuta a fost stabilit un nou record de viteza pe Autostrada Soarelui. Performanta ilegala ii apartine unui sofer de 24 de ani, care a fost tras pe dreapta dupa ce a fost depistat conducand cu 264 de km/ora. Anul trecut acelasi sofer a ramas fara permis tot din cauza vitezei. continuă pe Adevărul

Record absolut de viteza pe Autostrada Soarelui. Conducea cu 246 kilometri la ora

Noaptea trecuta a fost stabilit un nou record de viteza pe Autostrada Soarelui. Performanta ilegala ii apartine unui sofer de 24 de ani, care a fost tras pe dreapta dupa ce a fost depistat conducand cu 246 de km/ora. Anul trecut acelasi sofer a ramas fara permis tot din cauza vitezei.

Record de viteza: Un sofer a fost prins pe Autostrada Soarelui cu 246 de kilometri pe ora.

Un tanar de 24 de ani, din Constanta, a ramas fara permisul de conducere si a fost amendat cu 600 de lei, dupa ce a fost prins pe Autostrada Soarelui in timp ce conducea cu 246 de kilometri pe ora, informeaza, joi, Politia Romana. Tanarul a fost depistat miercuri, in jurul orei 21. 46, de politistii de la Biroul de Politie A2, aparatul radar inregistrand, la kilometrul 75, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, masina condusa de acesta cu 246 de kilometri pe ora. Conform legislatiei in .

RECORD de viteza pe Autostrada Soarelui. Cum a motivat soferul fapta comisa

Un sofer a fost prins pe autostrada soarelui cu o viteza de 246 km pe ora. intrebat de politisti de ce circula cu o asemenea viteza, tanarul de 24 de ani a spus ca se grabea. Barbatul a ramas 3 luni fara.

Viteza-record pe Autostrada Soarelui. Smecher cu Audi A4, prins gonind cu 246 km/h

Un tanar de 24 de ani, din Constanta, a reusit sa zboare pe Autostrada Soarelui ca gandul. El a fost prins de politisti conducand cu o viteza-record: 246 km/h. Aflat la volanul unui bolid, un superb Audi A4 de ultima generatie, soferul a uitat sa mai ridice piciorul de pe acceleratie.

Viteza record pe Autostrada Soarelui: Un sofer a fost prins cu 246 de km/h

Un sofer a fost prins circuland cu o viteza record, de 246 de km/h, pe Autostrada Soarelui. Potriviti B1 Tv, politistii i-au suspendat acestuia permisul de conducere pentru 90 de zile si l-au amendat cu suma de .

Taxa de trecere a podului peste Dunare, pe Autostrada Soarelui, reintrodusa de luni

Soferii care merge spre Constanta sau se intorc de pe litoral trebuie sa plateasca din nou taxa de 13 lei pentru a trece podul peste Dunare, de pe Autostrada Soarelul. Taxa a fost suspendata, printr-un ordin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )