Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record de viteza: Un sofer a fost prins pe Autostrada Soarelui cu 246 de kilometri pe ora.

România Liberă România Liberă,
Record de viteza: Un sofer a fost prins pe Autostrada Soarelui cu 246 de kilometri pe ora.

Un tanar de 24 de ani, din Constanta, a ramas fara permisul de conducere si a fost amendat cu 600 de lei, dupa ce a fost prins pe Autostrada Soarelui in timp ce conducea cu 246 de kilometri pe ora, informeaza, joi, Politia Romana. Tanarul a fost depistat miercuri, in jurul orei 21. 46, de politistii de la Biroul de Politie A2, aparatul radar inregistrand, la kilometrul 75, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, masina condusa de acesta cu 246 de kilometri pe ora. Conform legislatiei in . continuă pe România Liberă

Viteza record pe Autostrada Soarelui: Un sofer a fost prins cu 246 de km/h

Un sofer a fost prins circuland cu o viteza record, de 246 de km/h, pe Autostrada Soarelui. Potriviti B1 Tv, politistii i-au suspendat acestuia permisul de conducere pentru 90 de zile si l-au amendat cu suma de .

RECORD de viteza pe Autostrada Soarelui. Cum a motivat soferul fapta comisa

Un sofer a fost prins pe autostrada soarelui cu o viteza de 246 km pe ora. intrebat de politisti de ce circula cu o asemenea viteza, tanarul de 24 de ani a spus ca se grabea. Barbatul a ramas 3 luni fara.

Viteza-record pe Autostrada Soarelui. Smecher cu Audi A4, prins gonind cu 246 km/h

Un tanar de 24 de ani, din Constanta, a reusit sa zboare pe Autostrada Soarelui ca gandul. El a fost prins de politisti conducand cu o viteza-record: 246 km/h. Aflat la volanul unui bolid, un superb Audi A4 de ultima generatie, soferul a uitat sa mai ridice piciorul de pe acceleratie.

Record absolut de viteza pe Autostrada Soarelui. Conducea cu 246 kilometri la ora

Noaptea trecuta a fost stabilit un nou record de viteza pe Autostrada Soarelui. Performanta ilegala ii apartine unui sofer de 24 de ani, care a fost tras pe dreapta dupa ce a fost depistat conducand cu 246 de km/ora. Anul trecut acelasi sofer a ramas fara permis tot din cauza vitezei.

Record absolut de viteza pe Autostrada Soarelui: conducea cu 246 de kilometri la ora

Noaptea trecuta a fost stabilit un nou record de viteza pe Autostrada Soarelui. Performanta ilegala ii apartine unui sofer de 24 de ani, care a fost tras pe dreapta dupa ce a fost depistat conducand cu 264 de km/ora. Anul trecut acelasi sofer a ramas fara permis tot din cauza vitezei.

Directorul ANI este CERCETAT PENAL, dupa ce a fost prins la volan cu PERMISUL SUSPENDAT.

Horia Georgescu, directorul Agentiei Nationale de Integritate, a fost prins de politisti in timp ce conducea, desi avea permisul suspendat. Politistii au inceput cercetarea penala a presedintelui ANI. Horia Georgescu, care a fost oprit in timpul unui filtru al Politiei Rutiere, avea permisul suspendat de doua luni.

Taxa de trecere a podului peste Dunare, pe Autostrada Soarelui, reintrodusa de luni

Soferii care merge spre Constanta sau se intorc de pe litoral trebuie sa plateasca din nou taxa de 13 lei pentru a trece podul peste Dunare, de pe Autostrada Soarelul. Taxa a fost suspendata, printr-un ordin.

Spaga la Primaria Constanta. Un functionar a fost prins in flagrant cand lua 5.000 de euro pentru doua tarabe in piata

Doi functionari din Primaria Constanta sunt cercetati pentru trafic de influenta, respectiv luare de mita dupa ce au fost prinsi in flagrant cand primeau 5. 000 euro de la un comerciant pentru doua tarabe in piata.

Horia Georgescu, seful ANI, a fost prins la volan cu permisul suspendat

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, are probleme cu Politia. Acesta a fost oprit in trafic acum doua zile, iar politistii au descoperit ca avea permisul suspendat de la inceputul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )