Libnet.ro
UNICEF

01:06

Redactia, sezonul al II-lea din 15 iulie, la HBO si pe HBO GO

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Redactia, sezonul al II-lea din 15 iulie, la HBO si pe HBO GO

Cel de-al doilea sezon al serialului Redactia / The Newsroom va debuta pe 15 iulie, de la ora 20:00, la HBO. Primul episod va fi disponibil gratuit pe HBO GO. Redactia spune povestea unei echipe de stiri ce porneste intr-o misiune aproape imposibila, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Un nou sfant in calendarul catolic- Papa Ioan Paul al II-lea.

Papa Ioan Paul al II-lea va fi sanctificat. Decretul a fost deja semnat de Papa Francisc I. Potrivit autoritatilor de la Vatican, acest lucru s-a petrecut dupa ce a fost semnalata o a doua minune savarsita de Papa Iona Paul al II-lea dupa ce a trecut la cele vesnice. Mai intai, rugandu-se la raposatul papa, o calugarita a fost vindecata de Parkinson, iar de curand, o femeie din Costa Rica a fost vindecata de un anevrism cerebral. Alaturi de Ioan Paul al II-lea va fi sanctificat si Papa .

Vaticanul a anuntat ca Papa Ioan Paul al II-lea va fi canonizat

Papa Francisc a decis sa convoace un consistoriu pentru canonizarea a doi dintre predecesorii sai, Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea, a anuntat vineri Vaticanul, potrivit AFP si Reuters, citate de.

Vaticanul anunta in mod oficial canonizarea Papei Ioan Paul al II-lea

Biserica Catolica Romana il va declara pe Papa Ioan Paul al II-lea sfant, a anuntat, vineri, Vaticanul, relateaza CNN. Potrivit Vaticanului, Papa Francisc a semnat decretul de canonizare vineri dimineata.

Vaticanul il va declara pe Papa Ioan Paul al II-lea sfant

Biserica Catolica Romana il va declara pe Papa Ioan Paul al II-lea sfant, a anuntat, vineri, Vaticanul, relateaza CNN. Potrivit Vaticanului, Papa Francisc a semnat decretul de canonizare vineri dimineata.

Papa Ioan Paul al II-lea va fi declarat sfant de Biserica Catolica

Biserica Catolica Romana il va declara pe Papa Ioan Paul al II-lea sfant, a anuntat, vineri, Vaticanul, relateaza CNN. Potrivit Vaticanului, Papa Francisc a semnat decretul de canonizare vineri dimineata. Ioa.

Papa Ioan Paul al II-lea va fi canonizat

Papa Francisc a decis sa recunoasca toate minunile atribuite fostului suveran pontif, astfel ca Papa Ioan Paul al II-lea va fi declarat oficial sfant de Biserica Catolica.

Ce facea regele Carol al II-lea in noaptea in care Romania pierdea Basarabia

Jurnalul lui Carol al II-lea este un veritabil document istoric despre fatidicele zile in care s-a destramat Romania Mare. Trezit din somn la ora 2 noaptea, la data de 27 iunie, regelui i se aduce la cunostinta faptul ca URSS-ul a trimis Romaniei o nota ultimativa la care astepta raspuns in 24 de ore.

Pe 15 iulie se lanseaza noul Graph Search al lui Facebook

Facebook va lansa noua varianta upgradata a motorului de cautare Graph Search in cursul zilei de luni, 15 iulie. Anuntat in ianuarie 2013 cu numele de Graph Search, motorul de cautare permite utilizatorilor sa caute pe Facebook oameni, imagini, locuri si interese comune. Totusi, nu toate functiile sunt inca disponibile, de exemplu nu exista deocamdata posibilitatea de a pune intrebari de genul: Care dintre prietenii mei locuiesc in Bucuresti?, asa cum s-a specificat in cadrul lansarii initiale. Facebook Graph Search .

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )