Libnet.ro
UNICEF

15:01

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte pe care le gasesti astazi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte pe care le gasesti astazi

Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:. continuă pe Antena3

Reduceri televizoare eMAG. Cele mai bune oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul nuntii: Relatiile cu familia regala nu sunt cele mai bune, dar voi trimite invitatii. Sper ca vor veni

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul cununiei religioase cu Alina-Maria Binder, a caror casatorie civila a fost oficiata in secret anul trecut. Recent, nepotul regretatului rege Mihai a declarat ca nu se afla in cele mai bune relatii cu membrii familiei regale, insa ii va invita pe toti la nunta.

Cele mai bune glume despre pretul cireselor de pe Internet

Numarul glumelor despre cirese care au aparut anul acesta sunt aproape direct proportionale cu pretul fructelor. Noi le-am selectat pe cele mai delicioase si vi le prezentam mai jos.

Cele mai bune glume despre intalnirea Vioricai Dancila cu Papa Francisc

Intalnirea premierului Romaniei Viorica Dancila cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauti. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante. Suntem deschisi la sugestii.

Utile: Cum alegi cele mai bune oua de pe piata; Cum se manifesta bolile care macina ficatul. Medic: O stare de oboseala sau greata trec neobservate, dar pot anunta hepatita; Ce mannci pentru un abdomen plat

10 medicamente care iti pot afecta memoria. Antihistaminicele, pastilele pentru insomnie si cele pentru hipertensiune se numara printre ele. Ar fi bine, daca va aflati sub tratament cu medicamentele mentionate mai jos, sa va sfatuiti cu doctorul si sa cautati impreuna. Fructul pasiunii este cel mai bun afrodisiac si previne bolile cardiace. Fructul pasiunii este bogat si in vitamina C, prevenind.

Eurovision 2018: Clasamentul final si punctajele din semifinale. Moldova a avut unul dintre cele mai bune punctaje in semifinale

Conform rezultatelor dezvaluite de organizatori, castigatoarea Eurovision 2018, israelianca Netta Barzilai, a dominat si semifinalele. Interesant este insa ca reprezentantii Moldovei au avut o clasare mult mai buna in cea de-a doua semifinala, fiind pe podium cu mai multe puncte decat in finala competitiei. Va prezentam clasamentul detaliat din finala Eurovision 2018, dar si rezultatele celor doua semifinale.

Fostul principe Nicolae: Relatiile mele cu familia regala nu sunt cele mai bune

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, el declarandu-le jurnalistilor, joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida.

Cum sa iei cele mai bune decizii in viata: cat de mult ar trebui sa analizezi situatia

Daca ritmul tau cardiac trece de 90 de batai pe minut, ar fi bine sa nu iei o decizie in acel moment, pentru ca va fi luata intr-un mod emotional si impulsiv.

Cele mai ieftine orase europene pentru o escapada de weekend FOTO

Site-ul Post Office Tavel Money a lansat cel mai recent City Cost Barometer, care arata orasele cele mai accesibile pentru un city break in Europa.

Cele mai frecvente greseli comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Este posibil ca de vina sa fii chiar tu. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. O treime dintre femeile active din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )