Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reducerilor substantiale de Black Friday la CautCeas.ro

România Liberă România Liberă,
Reducerilor substantiale de Black Friday la CautCeas.ro

A devenit deja o traditie ca, la sfarsitul lunii noiembrie, magazinul CautCeas. ro sa ia parte la evenimentul global Black Friday, un adevarat festin al ofertelor speciale de care mii de oameni profita din plin inainte de sarbatorile de iarna. CautCeas. ro nu isi dezamageste clientii si ii invita cu mic, cu mare, sa se bucure de ceasuri originale 100%, de la branduri de renume, la preturi irezistibile. continuă pe România Liberă

Black Friday elefant.ro - Reduceri de pana la 80% in aceasta vineri

De Black Friday, elefant. ro are reduceri intre 40% si 80% la peste 200. 000 de produse, la absolut toate categoriile de pe site, de la genti si parfumuri, la produse de decoratiuni interioare, vestimentatie, produse de ingrijire atat pentru copii, cat si pentru femei si barbati, telefoane, laptopuri, tablete, jucarii si carti.

Super Black Friday la Ideall.ro: reduceri de pana la 60% la televizoare, electrocasnice mari si produse de ingrijire personala

Ideall. ro intra si anul acesta in cursa reducerilor de Black Friday, dupa ce anul trecut romanii au cumparat peste 20. 000 de produse in doar trei zile de promotie. Pentru weekend-ul acesta, ideall. ro are deja stocurile pline cu televizoare, masini de spalat, frigidere, cuptoare aspiratoare, epilatoare si multe alte produse la preturi imbatabile.

Black Friday 2014. emag a inceput reducerile! Live blog

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. vineri, ora 06:50. emag da drumul reducerilor de Black Friday 2014 cu cateva zeci de minute mai tarziu decat anuntase in presa un reprezentant al companiei. Sunt disponibile 450. 000 de produse, din zeci de categorii. intreaga oferta, AICI. vineri, ora 05:50. Si-a [].

Black Friday la CadouriDeTop.ro - Cadouri premium cu pana la 80% reducere

Magazinul de cadouri CadouriDeTop. ro organizeaza Black Friday in perioada 21 -23 Noiembrie. Vei avea parte de super reduceri de pana la 80% la numeroase cadouri premium. Ti-am pregatit un landing page dedicat acestui eveniment care te va ajuta sa gasesti rapid cadouri pentru barbati, femei, copii sau cadouri corporate.

Magic Black Friday cu FashionUp.ro. Pana la -90% reducere la toate produsele

Magazinul online FashionUp. ro se alatura retailerilor online la editia Black Friday care va avea loc pe 21 noiembrie. Clientii vor beneficia de discounturi de pana la 90%, la peste 20 de mii de produse, in perioada 21-30 noiembrie.

Cum poti sa cumperi ceasuri de firma la preturi mici prin Campania Black Friday 2014 pe CautCeas!

Ceasuri originale 100%, de la cele mai apreciate marci, pot fi ale tale la preturi mici, prin Campania Black Friday 2014, desfasurata de magazinul online CautCeas. ro. La sfarsitul lunii noiembrie, poti comanda ceasuri de lux mai ieftine cu 80% decat pretul lor normal, iar ca bonus te bucuri si de transport gratuit!.

Black Friday 2014: catalogul reducerilor de la Flanco

Black Friday 2014 vine cu cateva reduceri foarte bune la Flanco. Magazinul si-a prezentat catalogul evenimentului, Playtech iti prezinta ofertele de luat in calcul. Black Friday 2014 vine la Flanco incepand cu vineri 21 noiembrie. Magazinul a promis reduceri de pana la 80% si o surpriza pentru un televizor: reducere de 50. 000 de lei. inca nu a comunicat marca televizorului, nici valoarea totala, dar in catalogul de mai jos sunt cateva reduceri la telefoane foarte bune. E vorba, in primul [].

Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG este probabil cel mai asteptat eveniment al sezonului reducerilor. Cel mai mare magazin online din tara promite promotii la zeci de mii de produse, cu ocazia Black Friday 2014. Nu mai este un secret pentru nimeni ca eMAG organizeaza campania de Black Friday 2014. Cel mai mare retailer online de la noi este si primul comerciant care a adus conceptul in Romania, in anul 2011. De atunci si pana acum s-au schimbat multe lucruri, toate in [].

Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la Clickshop

Black Friday 2014 a inceput inainte de 21 noiembrie. Clickshop si-a deschis magazinul si noi am ales niste oferte numai bune de fructificat. Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie anul acesta, dar dupa ce Altex a inceput cu o saptamana mai devreme, Clickshop. ro porneste evenimentul reducerilor cu cateva ore inainte de marea zi. Am cercetat magazinul si am gasit cateva produse care merita cumparate in aceasta seara. Black Friday 2014 cu telefoane si camere foto la Clickshop Black Friday [].

Studiu: 4,75 milioane de romani intre 18 si 65 de ani vor sa cumpere ceva de Black Friday

Comparativ cu nivelul din 2013, anul acesta sunt cu peste 1,3 milioane mai multe persoane care intentioneaza sa faca o achizitie in perioada reducerilor, 38% dintre romanii cu varsta intre 18 si 65 de ani aproximativ 4,75 milioane) dorind sa cumpere ceva de Black Friday, arata rezultatele studiului Millward Brown Romania despre evenimentul Black Friday.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )