Libnet.ro
UNICEF

15:30

REFERAT DNA - document atasat. Cum functiona reteaua lui Sorin Oprescu

România Liberă România Liberă,
REFERAT DNA - document atasat. Cum functiona reteaua lui Sorin Oprescu

Procurorii DNA dezvaluie, in referatul cu propunere de arestare a lui Sorin Oprescu pentru luare de mita, intelegerea infractionala pe care primarul o avea cu alti complici, denuntatori in dosar. Astfel, . continuă pe România Liberă

REFERAT DNA. Cum functiona reteaua lui Sorin Oprescu

Procurorii DNA dezvaluie in referatul cu propunere de arestare a lui Sorin Oprescu pentru luare de mita intelegerea infractionala pe care primarul o avea cu alti doi complici, denuntatori in dosar. Astfel, .

REFERAT DNA. Cum incerca Sorin Oprescu sa scape de interceptarile procurorilor DNA

Procurorii anticoruptie dezvaluie ce masuri de precautie ar fi luat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, in incercarea de a scapa de interceptarile procurorilor anticoruptie. Astfel, primarul general al Bucurestiului, obisnuia sa renunte la telefoanele mobile in timpul intalnirilor sau isi programa intalnirile in timpul noptii. De asemenea, Oprescu ar fi folosit un aparat de bruiaj, se arata in referatul de arestare preventiva al procurorilor DNA.

REFERAT DNA. Sorin Oprescu ar fi cerut bani angajatilor sai pentru a-si pastra posturile in cadrul Primariei

Procurorii anticoruptie dezvaluie, in referatul cu propunere de arestare a lui Sorin Oprescu pentru luare de mita, cum cerea bani edilul Capitalei de la mai multi angajati ai institutiei, pentru a-si pastra postul din cadrul institutiei, se arata in referatul DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )