Libnet.ro
UNICEF

05:00

REFERENDUM FAMILIE 2018. Pasii care trebuie urmati dupa referendum

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Pasii care trebuie urmati dupa referendum

Referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei este primul referendum din Romania care se face in urma unei initiative civice. Campania care s-a facut a urmat 11 pasi. Iata. continuă pe Antena3

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Politicienii care au votat si cei care nu au votat

Romania voteaza de sambata, dar procentul continua sa ramana extrem de scazut. Ultimele raportari de la Biroul Electoral Central arata ca 11,67% dintre alegatori s-au.

REFERENDUM FAMILIE 2018. O femeie este audiata dupa ce ar fi votat de 17 ori

Politistii din Dolj efectueaza cercetari in comuna Bistret, dupa ce un cetatean a reclamat la 112 ca o femeie a votat in numele a altor 17 persoane. in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum se va proceda dupa inchiderea sectiilor de votare. Anuntul facut de MAI

Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, a anuntat ca structurile Ministerului Afacerilor Interne vor asigura conditiile necesare pentru a transporta in siguranta buletinele de.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Interventie din Statele Unite, dupa prezenta foarte mica la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor impotriva Coruptiei, SUA, iese la rampa din cauza prezentei scazute la referendum. Prezenta la vot era de 7,24% la suta, numarul votantilor fiind de 1. 642 la.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un tanar care studiaza la Scoala de Politie a votat de doua ori pentru ca s-a razgandit

Persoana care a votat la doua sectii diferite, in Prahova, motivand ca a decis sa recurga la acest gest deoarece si-a dat seama ca nu a stampilat optiunea dorita, este elev in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce procente trebuie raportate ca referendumul sa fie pe ritm de validare

Sociologul Barbu Mateescu a prezentat un calcul al procentelor de prezenta la vot de care ar fi nevoie in raportarile de duminica ale Biroului Electoral Central, astfel ca referendumul pentru familie sa fie pe.

REFERENDUM FAMILIE 2018. La o manastire la care s-a inregistrat prezenta la urne de aproape 400% au fost trimise inca 600 de buletine de vot

Un numar de 600 de buletine de vot au fost trimise in plus la sectia de votare Vinatori Neamt, de care apartine Manastirea Sihastria, unde prezenta la vot se apropie,.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce a declarat Marcel Iures despre Referendumul pentru familie

Actorul Marcel Iures spune ca nu este interesat de acest referendum. Pe mine personal nu ma intereseaza, eu traiesc normal, firesc, dar nu trebuie sa devenim eroi ai firescului,.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Dosar penal pentru un barbat care a votat de doua ori la referendum. Explicatia lui este incredibila

Un barbat din Calarasi s-a ales, duminica,cu dosar penal dupa ce a votat de doua ori, motivand ca prima oara a votat in numele mamei sale, au informat reprezentantii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )