Libnet.ro
UNICEF

01:05

Referendumul separatistilor prorusi din estul Ucrainei s-a incheiat. Rezultatele vor fi cunoscute incepand de luni

Hotnews Hotnews,
 Referendumul separatistilor prorusi din estul Ucrainei s-a incheiat. Rezultatele vor fi cunoscute incepand de luni

Mii de ucraineni s-au prezentat duminica pentru a vota in referendumurile organizate de separatisti prorusi in Donetk si Lugansk si contestate de autoritatile de la Kiev, Uniunea Europeana si tari din Occident, relateaza AFP. Rezultatele vor fi cunoscute incepand de luni, a anuntat Roman Liaghin, seful Comisiei Electorale. Peste sapte milioane de ucraineni din estul tarii au fost chemati sa voteze pentru a decide situatia regiunilor Donetk si Lugansk, ceea ce ar putea conduce la secesiunea acestei parti a tarii. continuă pe Hotnews

Referendumul separatistilor prorusi din estul Ucrainei a inceput

Referendumul organzat de separatisti prorusi in estul Ucrainei asupra independentei unei republici populare autoproclamate in regiunile Donetk si Lugansk, asupra carora detin controlul, a inceput duminica, potrivit unor jurnalisti AFP.

Referendumul separatistilor prorusi in estul Ucrainei a inceput: Explozii numeroase si foarte puternice la Slaviansk

Detonari numeroase si foarte puternice s-au auzit duminica dimineata in apropiere de Slaviansk, un bastion al rebeliunii armate in estul Ucrainei. incepand de la ora locala 8. 00, ora Romaniei), in.

UPDATE Referendumul separatistilor pro-rusi din estul Ucrainei: rezultatele oficiale vor fi cunoscute incepand de luni. 89% dintre alegatorii din regiunea Donetk s-ar fi pronuntat pentru independenta fata de Ucraina

Mii de ucraineni s-au prezentat duminica pentru a vota in referendumurile organizate de separatisti prorusi in Donetk si Lugansk si contestate de autoritatile de la Kiev, Uniunea Europeana si tari din Occident, relateaza AFP. Rezultatele vor fi cunoscute incepand de luni, a anuntat Roman Liaghin, seful Comisiei Electorale. Peste sapte milioane de ucraineni din estul tarii au fost chemati sa voteze pentru a decide situatia regiunilor Donetk si Lugansk, ceea ce ar putea conduce la secesiunea acestei parti a tarii. UPDATE: 89% dintre alegatorii din regiunea Donetk s-ar fi pronuntat pentru independenta fata de Ucraina. 89,07% au votat pentru, iar 10,19% impotriva. Acesta poate fi considerat rezultatul final, a declarat Roman Liaghin, seful Comisiei Electorale infiintate de rebeli.

Referendumul separatistilor prorusi din estul Ucrainei a inceput

Cel putin doua regiuni din estul Ucrainei, Donetk si Lugansk, controlate de separatistii prorusi, organizeaza astazi un referendum privind autoguvernarea si independenta de autoritatile de la Kiev. Consultarile populare aduc aminte de referendumul organizat in pensinsula Crimeea, recent anexata de Rusia.

Separatistii prorusi din estul Ucraina pregatesc referendumul de duminica

Separatistii prorusi din estul Ucrainei pregatesc referendumul de duminica privind independenta, in timp ce militarii ucraineni isi continua operatiunile, in urma confurntarilor sangeroase care au avut loc vineri la Mariupol, relateaza AFP.

Kiev: Referendumul din estul Ucrainei este o FARSA CRIMINALA finantata de Kremlin

Kievul a catalogat duminica referendumul pentru independenta din estul Ucrainei drept o farsa criminala finantata de catre Kremlin, intr-un comunicat emis de catre Ministerul de Externe, relateaza AFP,.

A inceput referendumul separatistilor din estul Ucrainei

Consultarea populara organizata de separatisti prorusi in estul Ucrainei asupra independentei unei republici populare autoproclamate in regiunile Donetk si Lugansk, asupra carora detin controlul, a inceput duminica, potrivit unor jurnalisti AFP.

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, anunta separatistii prorusi

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, au anuntat joi separatistii prorusi de la Donetk si Slaviansk. Scrutinul va fi organizat, in pofida apelului lansat de presedintele rus, Vladimir Putin, de a.

Separatistii prorusi anunta organizarea pe 11 mai a referendumului din estul Ucrainei

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, au anuntat joi separatistii prorusi de la Donetk si Slaviansk, in pofida apelului lansat de presedintele rus, Vladimir Putin, de a-l amana, informeaza.

Referendumul din estul Ucrainei a inceput duminica

Referendumul organzat de separatisti prorusi in estul Ucrainei asupra independentei unei republici populare autoproclamate in regiunile Donetk si Lugansk, asupra carora detin controlul, a inceput duminica,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )