Libnet.ro
UNICEF

18:00

Refugiatii din Ungaria, ajutati de voluntari sa ajunga in vestul Europei

Antena3 Antena3,
Refugiatii din Ungaria, ajutati de voluntari sa ajunga in vestul Europei

Voluntari i-au ajutat sambata pe imigranti care asteptau la Gara Keleti din Budapesta sa cumpere bilete de tren catre vestul Europei, relateaza MTI, conform Mediafax. De asemenea, voluntari au instalat, la. continuă pe Antena3

Fotografiile saptamanii: refugiatii din Ungaria, mega-parada din China si... intalnire Vladimir Putin - Steven Seagal

Criza imigrantilor a ramas in centrul atentiei presei internationale saptamana aceasta, iar vecinii maghiari s-au confruntat cu un val de refugiati zilele trecute, o parte din acestia alegand din greseala un tren spre Romania . Nici China nu a iesit.

Imigrantii si-ar putea schimba ruta spre vestul Europei din 15 septembrie. Ungaria va deplasa unitati ale armatei si politiei la frontiera cu Serbia

Premierul ungar Viktor Orban l-a informat pe omologul sau sarb, Aleksandar Vucici, ca din 15 septembrie va trimite unitati ale armatei la frontiera cu Serbia, in ciuda luarilor de pozitie negative ale opozitiei maghiare si a avertismentelor partii sirbe ca imigrantii vor gasi alte rute de tranzit spre vestul Europei.

Primii refugiati plecati din Ungaria au ajuns la frontiera cu Austria

Primele autobuze cu refugiatii plecati din Ungaria au ajuns la granita cu Austria, sambata dimineata, in aplauzele unor localnici, informeaza CNN.

Dragnea a vorbit cu refugiatii din Budapesta: Sunt si oameni extrem de amarati, dar si altii foarte bine organizati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mers in Budapesta sa vada meciul nationalei Romaniei, si a profitat de ocazie pentru a sta de vorba cu refugiatii din gara Keleti. Am fost in gara si am.

Exodul disperarii. Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria

Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria. O familie care refuza sa ramana in Ungaria, la 35 de kilometri de Budapesta, a recurs la un gest dramatic pentru a nu.

Aproximativ 3.000 de imigranti au ajuns in ultimele ore in Austria din Ungaria, dupa decizia Budapestei de a-i transporta cu autobuze la granita comuna

Politia austriaca a anuntat sambata dimineata ca intre 2. 500 si 3. 000 de imigranti au ajuns in ultimele ore in Austria, venind din Ungaria, dupa ce autoritatile de la Budapestei au hotarat sa le.

Erste Group preia operatiunile de retail banking ale Citigroup din Ungaria

Citigroup Inc, al treilea mare grup bancar american, a anuntat ieri ca a ajuns la un acord privind vanzarea operatiunilor sale de retail din Ungaria catre grupul bancar austriac Erste Group Bank AG, prezent si pe piata din Romania, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Masuri de stopare a afluxului de imigranti: Partidul Jobbik din Ungaria cere inchiderea ermetica a granitei sudice

Partidul radical nationalist Jobbik din Ungaria a cerut miercuri inchiderea ermetica a granitei sudice a tarii pentru a stopa afluxul de imigranti, care ar putea duce la un dezastru umanitar, transmite MTI,.

Help Us! Imigrantii si-au reluat protestele in gara din Ungaria in care au fost dati jos din tren

Imigrantii si-au reluat vineri dimineata protestele la gara Bicske, unde trenul lor care se indrepta spre vestul Ungariei a fost oprit joi, relateaza postul public ungar de televiziune M1, citat de agentia.

Extremistii din Ungaria reactioneaza: Nu ii vrem pe refugiati! Ungaria este a ungurilor!

Liderul partidului xenofob si antieuropean Jobbik opozitie) Gabor Vona a declarat sambata, la un miting in fata sediului Ministerului de Interne, la Budapesta, ca Ungaria le apartine ungurilor, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )