Libnet.ro
UNICEF

19:45

Regele biscuitilor din Romania, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Antena3 Antena3,
Regele biscuitilor din Romania, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, arestarea preventiva a lui Bulut Halil, patronul companiei RoStar, supranumit si regele biscuitilor din Romania, acesta fiind acuzat de procurorii DIICOT de. continuă pe Antena3

Regele biscuitilor din Romania, retinut de DIICOT pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Bulut Halil, patronul companiei RoStar, supranumit si regele biscuitilor din Romania, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala.

Regele biscuitilor din Romania a fost retinut de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala de 3,1 milioane de euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a patronului companiei Ro Star, sub suspiciunea de evaziune fiscala si spalare de bani.

Sultanul biscuitilor din Romania a fost arestat preventiv, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu prejudiciu de 3,1 milioane de euro

Patronul companiei RoStar, Halil Bulut, a fost arestat preventiv, joi, intr-un dosar de de evaziune fiscala si spalare de bani, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti.

Sultanul biscuitilor din Romania a fost retinut de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Omul e afaceri este acuzat ca ar fi lucrat cu firme fantoma

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a patronului companiei RoStar, sub suspiciunea de evaziune fiscala si spalare de bani.

Un nou parlamentar in vizorul procurorilor: DIICOT il cerceteaza pe deputatul Marin Anton pentru evaziune fiscala, spalare de bani si luare de mita

Deputatul PNL Marin Anton a fost chemat miercuri la sediul DIICOT pentru a fi audiat intr-un dosar in care procurorii cerceteaza infractiuni de evaziune fiscala, spalare de bani si luare de.

Patronul firmei Ro Star, Halil Bulut, si alte patru persoane, arestati pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Decizia nu este definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, arestarea patronului firmei Ro Star, Halil Bulut, si a altor patru persoane, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Primul pion din familia condusa de la Prahova de baronul Mircea Cosma afost condamnat pentru evaziune fiscala

Marcel Pavaleanu, un apropiat al familiei baronului local de Prahova, Mircea Cosma, a fost gasit vinovat de evaziune fiscala si condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Pavaleanu, fost presedinte al organizatiei PSD Plopeni, a ajuns sa lucreze in cadrul Secretariatului General al Guvernului, in perioada in care Victor Ponta era premier, chiar daca era urmarit penal.

Dosarul de evaziune fiscala al Regelui Biscuitilor. Martor: Banii erau carati cu sacosa la banca

Firme fantoma, contracte fictive, bani plimbati in China sau scosi din banca cu sacosa sunt ingredientele dosarului de evaziune fiscala in care este implicat patronul firmei Ro Star, Halil Bulut, cunoscut ca Regele Biscuitilor. Detaliile apar in referatul procurorilor DIICOT prin care s-a cerut arestarea preventiva a afaceristului.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a fost arestati alaturi de alte 4 persoane din conducerea firmei sale

Tribunalul Bucuresti a decis joi arestarea preventiva a patronului RoStar, Bulut Halil. Omul de afaceri, cunoscut ca si regele biscuitilor este acuzat de procurorii DIICOT de constituire de grup.

Documentarul difuzat de BBC despre manelistii din Romania va rula, in premiera pentru Romania, la un festival de film din Sibiu (VIDEO)

Documentarul difuzat de BBC despre manelistii din Romania, intitulat The New Gypsy Kings, va fi difuzat la Astra Film Sibiu 2016. Astra Film Festival, care in 2016 se desfasoara intre 17 si 23.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.196 seconds )