Libnet.ro
UNICEF

15:31

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a fost arestati alaturi de alte 4 persoane din conducerea firmei sale

B1 B1,
Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a fost arestati alaturi de alte 4 persoane din conducerea firmei sale

Tribunalul Bucuresti a decis joi arestarea preventiva a patronului RoStar, Bulut Halil. Omul de afaceri, cunoscut ca si regele biscuitilor este acuzat de procurorii DIICOT de constituire de grup. continuă pe B1

Cum vor autoritatile din Viena sa faca din capitala austriaca unul dintre cele mai eco orase din lume

Viena, una dintre cele mai dezvoltate si civilizate capitale europene, se pregateste sa treaca prin schimbari radicale si sa intre intr-o noua era in care se va pune tot mai mult accentul pe tehnologie si inovatie si in care eforturile gigantilor din.

Solistii de muzica populara AU LIPICI LA BANI! Iata LISTA cu cei mai bogati folcloristi care castiga cel putin 100.000 de euro pe an!

Artistii de muzica populara au lipici la bani, unii dintre ei ajungand sa castige cel ptin 100. 00 de euro pe an. in capul clasamentului artistilor de muzica populara se afla Constantin.

O comuna din Botosani sta pe o comoara care n-a fost exploatata niciodata! E unul dintre cele mai pure zacaminte din Europa

In comuna Paltinis din judetul Botosani se afla cel mai pur zacamant de gips din Europa, potrivit autoritatilor locale. Zacamantul ar putea fi exploatat continuu timp de peste 100 de ani. Cu.

Cum a fost fortat Provident sa iasa din Slovacia

Grupul britanic International Personal Finance IPF), unul dintre cei mai importanti furnizori de credite la domiciliu din Europa, a decis sa iasa din piata de credite de consum din Slovacia dupa ce autoritatile din aceata tara au inasprit peste noapte legislatia cu privire la protectia consumatorului de servicii financiare.

Meci de senzatie in MMA: Sandu Lungu l-a invins pe Rocky din SENEGAL chiar din prima runda (VIDEO)

In deschidereagalei RXF Fight Night, Sandu Lungu, unul dintre cei mai buni luptatori de MMA din lume, s-a batut cu senegalezul Rocky din Senegal, facand un meci de senzatie, potrivit.

Republica Moldova isi trimite cei mai buni militari in zona de securitate din Transnistria. Salariile sunt duble fata de restul armatei si le egaleaza pe cele ale profesorilor universitari

Desi este una dintre cele mai sarace state ale Europei, Republica Moldova cauta mijloace pentru a-si motiva si recompensa militarii. Unul dintre aceste mijloace este marirea salariului. Acest procedeu se aplica in cazul celor mai buni militari, care sunt trimisi in zona de securitate din Transnistria.

Republica Moldova isi trimite cei mai buni militari in Transnistria. Salariile sunt duble fata de restul armatei si le egaleaza pe cele ale profesorilor universitari

Desi este una dintre cele mai sarace state ale Europei, Republica Moldova cauta mijloace pentru a-si motiva si recompensa militarii. Unul dintre aceste mijloace este marirea salariului. Acest procedeu se aplica in cazul celor mai buni militari, care sunt trimisi in zona de securitate din Transnistria.

induiosator! Doi frati din Thailanda, cei mai buni prieteni cu doi elefanti cu care isi petrec intreaga zi (FOTO)

Doi frati din provincia Surin din estul Thailandei au ca prieteni doi elefanti. Nong, in varsta de sapte ani si sora sa, Ong, de cinci ani sunt cei mai invidiati copii din lume, datorita faptului ca.

Eroul zilei: Voluntar pentru cei mai putin norocosi. Povestea Andreei Surghie

Andreea Surghie, membru al Fundatiei Mereu Aproape, se lupta zi de zi sa faca viata mai frumoasa pentru cei mai putin norocosi. Este managerul campaniei Schimba o viata si primul mare pas.

VIDEO Topul tarilor cu cei mai multi votanti prin corespondenta: Posta va expedia cele mai multe buletine de vot catre Spania, Italia si Moldova

890 de cetateni romani s-au inscris in Registrul Electronic, provenind din 55 de tari, de pe toate continentele, pentru votul prin corespondenta pentru alegerile parlamentare din acest an, a anuntat marti Posta Romana. Compania spune ca va expedia cele mai multe buletine de vot catre alegatori romani din Spania 2. 794), Italia 1. 228) si Republica Moldova 880). Topul tarilor cu cei mai multi alegatori prin intermediul votului prin corespondenta este completat de Germania 618), Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord 594), Franta 561), Elvetia 237), Austria 250), SUA 226), Danemarca 169), Canada 162) si Australia 115).

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )