Libnet.ro
UNICEF

14:30

Regele romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma. Acesta va fi supus unei interventii chirurgicale

Adevărul Adevărul,
Regele romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma. Acesta va fi supus unei interventii chirurgicale

Florin Cioaba, autointointitulatul rege al romilor, a iesit din coma indusa de medici, dupa ce in cursul zilei de luni suferise un preinfarct. Cioaba ramane internat la clinica din Antalya. continuă pe Adevărul

Florin Cioaba este in COMA. A suferit un preinfarct.

Florin Cioaba, autoproclamat Rege al rromilor a suferit, marti, un preinfarct si se afla in coma profunda. Cioaba se afla in vacanta in Antalya, Turcia. Regele rromilor este internat la Sibiu. Stire in curs de actualizare.

Florin Cioaba este in COMA. A suferit un infarct.

Florin Cioaba, autoproclamat Rege al rromilor a suferit, marti, un infarct si se afla in coma profunda, indusa de medici. Cioaba se afla in vacanta in Antalya, Turcia, cand a suferit infarctul din cauza caldurii si acum este internat la un spital din regiune, iar medicii fac investigatii pentru a vedea daca este nevoie de interventie chirurgicala. Mostenitorul lui Florin Cioaba, Dorin Cioaba, a declarat, in legatura telefonica la Realitatea TV, ca tatal sau a suferit un preinfarct in urma cu .

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, in coma indusa la o clinica din Turcia dupa ce a facut un preinfarct

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, este in coma indusa, la o clinica din Turcia, dupa ce in cursul zilei de luni, 12 august, a suferit un preinfarct.

Florin Cioaba, regele romilor, in coma dupa ce a suferit un preinfarct

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, a suferit marti un preinfarct si se afla in coma profunda. Acesta era in concediu in Turcia. in prezent este internat la Sibiu. Stire in curs de actualizare.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune. Asadar, previziunile analistilor privind cresterea economica din trimestrul doi s-au confirmat. Dupa sase trimestre consecutive de scadere, produsul intern brut al zonei euro a.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, conform surselor de presa.

Wall Street: Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al II-lea.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, transmite Mediafax. Media estimarilor economistilor indica o crestere de 0,2% in zona euro in trimestrul al doilea. In primele trei luni ale anului, PIB-ul zonei euro a scazut cu 0,3% fata de ultimul trimestru din .

Zona Euro a iesit din recesiune in primavara, dupa sase trimestre consecutive de scadere a economiei. Vestile bune vin din Germania, Franta si Portugalia

Zona euro a revenit la crestere in trimestrul doi, lasand in urma cea mai lunga faza de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta si somajul se afla in continuare la cote record, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )