Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wall Street: Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al II-lea.

România Liberă România Liberă,
Wall Street: Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al II-lea.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, transmite Mediafax. Media estimarilor economistilor indica o crestere de 0,2% in zona euro in trimestrul al doilea. In primele trei luni ale anului, PIB-ul zonei euro a scazut cu 0,3% fata de ultimul trimestru din . continuă pe România Liberă

Zona Euro a iesit din recesiune in primavara, dupa sase trimestre consecutive de scadere a economiei. Vestile bune vin din Germania, Franta si Portugalia

Zona euro a revenit la crestere in trimestrul doi, lasand in urma cea mai lunga faza de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta si somajul se afla in continuare la cote record, scrie AFP.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune. Asadar, previziunile analistilor privind cresterea economica din trimestrul doi s-au confirmat. Dupa sase trimestre consecutive de scadere, produsul intern brut al zonei euro a.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, conform surselor de presa.

Zona euro a iesit din recesiune, cu o crestere de 0,3% in trimestrul doi

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea.

Zona euro a iesit din cea mai adanca perioada de recesiune

Unii spun ca este cea mai lunga perioada de recesiune de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, altii spun ca este cea mai lunga din istorie. Un lucru este cert: zona euro a iesit din recesiune, inregistrand doua trimestre consecutiv crestere economica. Declinul din ultimii ani si-a pus insa amprenta pe economia intregii Uniuni, unde criza economica a starnit o criza bancara, alta de incredere si numeroase miscari sociale ingrijoratoare.

A ajuns la SFARSIT. Anuntul facut in urma cu putin timp privind zona euro

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere economica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai.

Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile de pe Wall Street

Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile bursiere printr-o aplicatie creata de Fidelity Labs, cu riscul ca investitorii iesiti la plimbare pe Wall Street sa intre intr-un stalp, daca vor fi prea ocupati cu verificarea portofoliilor pentru.

Cele mai mari companii de branding si design de produs abia ajung la afaceri de 3 mil. euro

Cele mai mari 10 companii de branding si design de produs au avut anul trecut afaceri de aproape 3 milioane de euro si un profit net in jurul a 350. 000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante si centralizate de Wall-Street. ro.

Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

VIDEO Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )