Libnet.ro
UNICEF

22:45

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Podul, a murit

Adevărul Adevărul,
Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Podul, a murit

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul, s-a stins din viata joi, 9 mai, la varsta de 74 de ani. Regizorul a fost inmormantat astazi. continuă pe Adevărul

A murit regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul

Regizorul si pedagogul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul, a incetat din viata la varsta de 74 de ani, scrie ZiarulMetropolis. ro. Catalin Naum era unul dintre cei mai cunoscuti pedagogi de teatru din tara noastra si a descoperit, de-a lungul anilor, multe talente pe care le-a indrumat spre actorie.

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Studentesc Podul, a murit la varsta de 74 de ani

Regizorul si pedagogul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Studentesc Podul, a murit la varsta 74 de ani, scrie ZiarulMetropolis. ro. Catalin Naum a fost unul dintre cei mai cunoscuti pedagogi de teatru din tara.

Regizorul Catalin Naum, unul dintre cei mai apreciati pedagogi ai artei teatrale ...

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a declarat Adrian Titieni, rectorul UNATC Bucuresti, citat de Mediafax. Regizorul Catalin Naum a fost inmormantat sambata, la cimitirul din Giulesti. Nascut pe 1 aprilie 1939, in Bucuresti, regizorul Catalin Naum a educat mai multe generatii de mari actori romani, la Teatrul studentesc .

Regizorul Catalin Naum a murit. Maestrul a fost inmormantat sambata in cimitirul Giulesti

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )