Libnet.ro
UNICEF

05:30

Reguli privind accesul in biserici dupa data de 15 mai. Vasile Banescu (BOR): Credinciosii vor putea intra in numar restrans in biserica

Antena3 Antena3,
Reguli privind accesul in biserici dupa data de 15 mai. Vasile Banescu (BOR): Credinciosii vor putea intra in numar restrans in biserica

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a explicat la Antena 3 cum se pregateste Biserica Ortodoxa Romana pentru intampinarea credinciosilor dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa masurile de restrictie in tara noastra. continuă pe Antena3

Marcel Vela: Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea fi publicate pe site-ul MAI in aceasta seara

Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea sa fie publicate pe site-ul MAI in aceasta seara.

Cum vor functiona cabinetele stomatologice dupa data de 15 mai

Din 15 mai cabinetele stomatologice vor putea primi pacienti si pentru alte probleme decat cele urgente, iarmedicii sustin ca va exista un flux cel putin triplu de pacienti, timp de cateva saptamani, pentru ca multi aveau tratamente in curs, ce nu mai pot fi amanate.

COVID-19: Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, explica regulile introduse la metrou dupa data de 15 mai pentru evitarea aglomeratiei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a explicat masurile care vor fi introduse pentru circulatia metroului pentru a evita infectarile cu COVID-19 dupa data de 15 mai, cand starea de urgenta ar urma sa fi.

Raed Arafat: Bisericile nu vor fi deschise dupa data de 15 mai. Nu poti sa vii cu masuri de relaxare brusc

Bisericile nu vor fi deschise dupa 15 mai, cand starea de urgenta urmeaza sa fie inlocuita cu starea de alerta, iar o parte din restrictii vor fi relaxate. Anuntul a fost facut miercuri seara de catre Raed.

Ce magazine din mall-uri se vor redeschide dupa data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban a specificat, in timpul unei declaratii de presa, ce magazine din mall-uri se vor deschide dupa data de 15 mai.

Bisericile ar putea fi redeschise dupa 15 mai. Ce reguli trebuie respectate

Institutul National de Sanatate Publica a transmis un set de reguli care vor fi valabile din 15 mai, pentru sectoarele economice care se redeschid, un capitol separat fiind destinat bisericilor.

Vasile Banescu (BOR), despre deschiderea bisericilor dupa 15 mai: Credinciosii vor putea intra in numar restrans in biserica

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu, a precizat cum vor fi respectate regulile privind distantarea sociala in biserici dupa data de 15 mai. Potrivit acestuia masurile pregatite in bisericile din.

Cum vom lucra in birourile deschise de la 15 mai. Ce masuri sunt obligatoriu de luat

Atat angajatorii cat si angajatii care folosesc birouri deschise vor avea unele reguli noi de la 15 mai, dupa relaxarea masurilor impuse de Ordonantele Militare.

Reguli pentru transportul in comun, din 15 mai: calatorii vor purta obligatoriu masti. Ce se intampla la metrou

Utilizarea transportului in comun, din 15 mai, va presupune purtarea, in mod obligatoriu, a mastilor medicale sau non-mnedicale care acopera gura si nasul. Numprul maxim de pasageri va fi limitat la cel mult jumatate din capacitatea maxima de transport a autovehiculului. Acestea sunt doar doua dintre recomandarile Institutului de Sanatate Publica pentru domeniul transporturi.

Cum vom merge la dentist din 15 mai. Masuri speciale pentru cabinetele de stomatologie. Bolnavii de COVID-19 vor avea cabinete dedicate

Cabinetele de stomatologie se redeshid din 15 mai, dar vor functiona dupa reguli stricte. Pacientii cu COVID-19 vor putea merge la dentist doar la cabinete special desemnate de catre autoritati. Masurile sunt prezentate in documentul pus in dezbatere publica de INSP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )