Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Banescu (BOR), despre deschiderea bisericilor dupa 15 mai: Credinciosii vor putea intra in numar restrans in biserica

B1 B1,
Vasile Banescu (BOR), despre deschiderea bisericilor dupa 15 mai: Credinciosii vor putea intra in numar restrans in biserica

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu, a precizat cum vor fi respectate regulile privind distantarea sociala in biserici dupa data de 15 mai. Potrivit acestuia masurile pregatite in bisericile din. continuă pe B1

Reguli privind accesul in biserici dupa data de 15 mai. Vasile Banescu (BOR): Credinciosii vor putea intra in numar restrans in biserica

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a explicat la Antena 3 cum se pregateste Biserica Ortodoxa Romana pentru intampinarea credinciosilor dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa masurile de restrictie in tara noastra.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

Citu, despre somajul tehnic: Se va prelungi si dupa 15 mai, dar ar putea fi mai mic

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri la postul public de radio ca masura somajului tehnic va fi prelungita si dupa data de 15 mai, insa doar pentru anumite categorii, iar cuantumul ar putea fi mai mic.

Marcel Vela, precizari despre parasirea localitatilor dupa 15 mai: Mesajul meu a fost trunchiat

Seful MAI Marcel Vela a scris joi un mesaj pe Facebook in care sustine ca mesajul sau cu privire la parasirea localitatilor dupa data de 15 mai a fost trunchiat, iar intrebarile scoase din context. Precizarile ministrului sunt facute dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a fost luata nicio decizie in legatura cu posibilitatea ca dupa 15 mai oamenii sa poata pleca din localitatea de domiciliu.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

Suceava si Tandarei raman in carantina si dupa 15 mai

Masurile de carantina si restrictiile instituite anterior pentru unele localitati se mentin si dupa 15 mai, cand la nivelul Romaniei masurile impuse pentru combaterea raspandirii coronavirusului se relaxeaza.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai, sub semnul intrebarii: ce a raspuns Marcel Vela

In cel mai nou set de raspunsuri postare pe Facebook la intrebarile poporului, Marcel Vela a adresat un subiect arzator, deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai. in urma cu.

Orban, despre cand vor putea merge romanii la Biserica: Vom face o evaluare a riscului epidemiologic in prima faza, slujbele se vor tine afara

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca deschiderea bisericilor este in discutie dar ca, cel mai probabil, atunci cand se va lua decizia deschiderii Bisericilor, slujbele se vor tine in prima faza in aer liber, in curtea bisericilor. Vine vara si se vor putea organiza in bune conditii afara, cu respectarea masurilor sanitare, cu portul mastii, a spus premierul.

Ludovic Orban, despre plecarea in alte localitati dupa 15 mai: Decizia se va lua in ultima zi a starii de urgenta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus ca nu a fost luata vreo decizie legata de posibilitatea de a parasi localitatea in care avem domiciliul, dupa data de 15 mai.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )