Libnet.ro
UNICEF

21:15

De ce a renuntat Gigi Becali la aparitiile publice. Primul interviu dupa 4 luni

B1 B1,
De ce a renuntat Gigi Becali la aparitiile publice. Primul interviu dupa 4 luni

Gigi Becali, finantatorul FCSB, si-a schimbat comportamentul, evitand pe cat posibil aparitiile mediatice. Recent, latifundiarul din Pipera a facut primele declaratii, dupa 4 luni in care a disparut din. continuă pe B1

Gigi Becali, primul interviu dupa 4 luni: A explicat de ce a renuntat la aparitiile media

Finantatorul FCSB chiar se tine de cuvant! Si-a schimbat comportament si, inclusiv acum, cand a rupt tacerea, a facut o exceptie de la regula, din dorinta de a vorbi, aproape exclusiv, pe teme religioase.

Lauri de aur pentru Gigi Becali. Ce mare fotbalist aplauda decizia luata de latifundiar

FCSB a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2, si risca sa fie depasita in clasament de Craiova. Oltenii vor trece pe primul loc daca vor castiga la Arad, cu UTA, luni, de la ora 19:00. Chiar si in aceste conditii, Ilie Dumitrescu este convins ca lucrurile merg in directia buna pentru echipa antrenata .

Gigi Becali a pierdut in instanta, in fata lui Florin Talpan: O marsoaga, un nebun si un lacom!. Cati bani trebuie sa plateasca

Gigi Becali a pierdut procesul cu Florin Talpan, juristul de la MAPN, respectiv al echipei de fotbal CSA Steaua Bucuresti. Patronul FCSB trebuie sa-i plateasca 5. 000 de euro lui Talpan, dupa ce l-a jignit pe.

Gigi Becali, teapa de 300.000 de euro. Ce a patit patronul lui FCSB, chiar acum

Celebrul afacerist a luat o teapa imensa de nu mai putin de 300. 000 de euro. in ce postura se afla acum patronul lui FCSB? Fanii acestuia sunt extrem de ingrijorati de cele petrecute. Gigi Becali, tepuit cu 300. 000 de euro. Cum s-a intamplat asta? Gigi Becali a fost tepuit aspru de rusi. Acesta a comandat .

Gigi Becali, din nou show in trafic. Cum si-a lovit masina de sute de mii de euro in Bucuresti

Celebrul Gigi Becali este cunoscut atat pentru extravagantele de mii de euro, dar si pentru gesturile de caritate. Dar cand e sa ai parte de ghinioane, nu se mai tine cont ca esti Gigi Becali. Daca e sa se intample, se intampla, indiferent cine ai fi. Gigi Becali obligat sa scoata bani din buzunar Asa .

Gigi Becali, lovitura dura la tribunal. Cate mii de euro e obligat sa plateasca de judecatori

Gigi Becali a primit o lovitura dura la tribunal, iar acum este obligat de judecatori sa plateasca mii de euro. Este printre putinele procese pierdute de latifundiarul din Pipera. Gigi Becali a primit lovitura dura in instanta si este obligat de judecatori sa plateasca daune de mii de euro. Gigi Becali, patronul FCSB a pierdut .

Gestul urat al lui Gigi Becali intr-o farmacie. Dovada clara ca legea nu e pentru toti

Gigi Becali a facut un gest urat intr-o farmacie, asta fiind dovada clara ca legea nu este pentru toti. Ce a facut latifundiarul din Pipera, vedeti in randurile de mai jos. Gigi Becali, fara masca de protectie in mijlocul mai multor nevoiasi carora le-a impartit bani FOTO Gigi Becali nu se teme de coronavirus, scrie .

Numele lui Gigi Becali, implicat intr-o escrocherie. Cum functioneaza totul

Momente dificile pentru Gigi Becali. Latifundiarului i-a fost furata identitatea pe Facebook. Indivizi fara scrupule au deschis trei conturi pe cunoscuta retea de socializare si au promis in numele sau premii in valoare de sute de mii de euro.

Luminita Becali, aparitie rara in public. Cum a fost surprinsa sotia lui Gigi Becali in Bucuresti, soferul a comis-o

Luminita Becali, sotia lui Gigi Becali a avut o aparitie rara in public. Cum a fost surprinsa sotia lui Gigi Becali in Bucuresti, in timp ce soferul ei incalca regulile de circulatie, vedeti in articolul de mai jos. Luminita Becali, surprinsa in timp ce merge la biserica. Soferul a incalcat regulile de circulatie. Putea ramane .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )